«Δεν ντρέπεται λίγο με όλα αυτά που έγραψε;» – Δηλώσεις «φωτιά» για τον Νίκο Μουρατίδη
Τι συνέβη;
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» παραχώρησε πρόσφατα η Μαρία Ιωαννίδου.
Η γνωστή ηθοποιός και χορεύτρια απάντησε και για τον Νίκο Μουρατίδη και τα όσα έγραψε ο ίδιος για τον Βαγγέλη Σειληνό.
- Διαβάστε επίσης: Έξαλλος ο Νίκος Μουρατίδης στον τελικό του X Factor – «Όλοι αυτοί κοροϊδεύουν τα παιδιά μας»
Το ξέσπασμα της Μαρίας Ιωαννίδου για τον Νίκο Μουρατίδη και τα όσα είχε γράψει για τον Βαγγέλη Σειληνό
Θυσιάσατε πράγματα για την καριέρα σας;
Δεν βρέθηκα τυχαία στο θέατρο. Έδωσα τα πάντα. Πέθαινε ο Φρέντυ Γερμανός και εγώ πήγαινα και δούλευα στο θέατρο. Δεν έκανα καλά. Θυσίασα πολλά. Είχα καρκίνο και πήγαινα και χόρευα. Είχα πίκρα γιατί τους έχασα όλους νέους. Η μαμά μου διαισθανόταν ότι πέθαινε και μου έλεγε κοριτσάκι μου έλα να με δεις.
Δεν ήθελε να με πληγώσει αλλά εγώ καταλάβαινα. Έλεγα στο Σειληνό πως θα φύγω γιατί η μητέρα μου πεθαίνει και μου έλεγε αστειεύεσαι είναι η Μελίνα Μερκούρη κάτω. Στον πατέρα μου δεν είπα αντίο και το έχω μετανιώσει. Δεν έκανα παιδί.
Ο Σειληνός είχε ένα κοριτσάκι δίπλα του, πρέπει να προσέχεις όταν έχεις ένα κοριτσάκι δίπλα σου γιατί εγώ έκανα πολλές εκτρώσεις μαζί του και δεν μπόρεσα να κάνω παιδί με τον Γερμανό. Βγήκε ο Νίκος Μουρατίδης, δεν ντρέπεται λίγο με όλα αυτά που έγραψε για τον Σειληνό; Είναι ντροπή του αυτού του κυρίου. Μόνο εγώ ξέρω πόσο άντρας ήταν ο Σειληνός.
Λάθος επιλογές κάνατε;
Θυμάμαι έκλαψα πολύ όταν έφυγε ο μπαμπάς μου από το θέατρο όταν εμφανίστηκα σέξι στη σκηνή. Ο Σειληνός είπε να ντυθώ έτσι, δεν ήταν σέξι το σώμα μου, δεν ήταν χυδαίο. Μεγαλώνοντας όλο αυτό νομίζω μου έκανε κακό στη δουλειά.
Ο Λεμπέσης όταν παράτησα τον χορό με είδε για έναν ρόλο που μου πήγαινε και είπε εγώ δεν παίρνω κορίτσια που κάνουν playboy και εμφανίζονται με αστεράκια στο στήθος. Μετά έπαιξα στις «Δούλες» του Ζενέ, στην Παναγία των Παρισίων και πήρα τις καλύτερες κριτικές.
- ΚΚΕ: Να ανασυρθεί η υπόθεση των υποκλοπών από το αρχείο – Όχι στην παραπέρα συγκάλυψη ευθυνών κυβέρνησης και Μητσοτάκη
- Επίσημο: Στη Χάποελ Τελ Αβίβ ο ΛεΝτέι (pic)
- Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε αγροτοδασική έκταση στα Βασιλικά – Κοντά σε σπίτια οι φλόγες, μήνυμα από το 112
- Σκάνδαλο υποκλοπών: Νέα αίτηση ανάσυρσης της δικογραφίας κατέθεσε ο Κεσσές στον Άρειο Πάγο
- Ιράν: Νομοσχέδιο για την «ασφάλεια και την ανάπτυξη του Ορμούζ» κατατέθηκε στο κοινοβούλιο
- Markos by Night: Έρχεται το Σάββατο με την κωμωδία «10 Χρόνια Γάμου»
- ΣΥΡΙΖΑ για Ντίλιαν: Ένα ακόμα τεκμήριο ενοχής της κυβέρνησης και του Μητσοτάκη στη δυσώδη υπόθεση των υποκλοπών
- Βουλή: Άρση ασυλίας Κωνσταντοπούλου- Σαλμά εισηγείται η επιτροπή δεοντολογίας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/usukhbayar-gankhuyag-m_MdXo-axyg-unsplash-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442