Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η Πόλη Μαλλιωτάκη περνάει στην αντεπίθεση - Η κίνηση που έξαλλη την οικογένεια του Μπάμπη Λαζαρίδη

Η Πόλη Μαλλιωτάκη περνάει στην αντεπίθεση – Η κίνηση που έξαλλη την οικογένεια του Μπάμπη Λαζαρίδη

Ο δικηγόρος της τραγουδίστριας έβαλε τα πράγματα στη θέση τους

Η πρόταση που έχει δεχθεί η Πόπη Μαλλιωτάκη για να κάνει ριάλιτι την προσωπική της ζωή έχει ξεσπάσει θύελλα αντιδράσεων.

Η οικογένεια του επιχειρηματία Μπάμπη Λαζαρίδη, που δολοφονήθηκε το 2008, ήταν από την αρχή αντίθετη αυτής της κίνησης και μέλη της μίλησαν με πολύ σκληρά λόγια την Μαλλιωτάκη.

Στη συνέχεια, όμως, ο δικηγόρος της γνωστής τραγουδίστριας θέλησε να βάλει τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση και να εξηγήσει όλα όσα αφορούν την Πόπη Μαλλιωτάκη.

Διαβάστε επίσης: Πόπη Μαλλιωτάκη: «Μάχη» ανάμεσα στην τραγουδίστρια και την οικογένεια του Μπάμπη Λαζαρίδη

«Σε ότι μας αφορά δεν μας έχει έρθει κανένα δικόγραφο, με κανένα περιεχόμενο και κανένα αίτημα. Και δεν θα μπορούσε να έχει έρθει γιατί η κα. Πόπη Μαλλιωτάκη δεν έχει προβεί σε αντίστοιχες ενέργειες. Έχει δεχθεί μια πρόταση για να εκχωρήσει τα πνευματικά δικαιώματα της ζωής της για ένα ριάλιτι το οποίο πρόκειται να γυριστεί. Είναι απόλυτο δικαίωμα της κα. Μαλλιωτάκη, το οποίο δεν διαπραγματεύεται με κανέναν, να προβεί σε κάθε κίνηση που αφορά την προσωπική της εικόνα και την διαχείριση αυτής. Το κομμάτι της ζωής της, που ένα μέρος της είναι με τον Μπάμπη Λαζαρίδη, αφορά την προσωπική της ζωή. Μέχρι σήμερα η κα. Μαλλιωτάκη δεν έχει δώσει κανένα δικαίωμα να κατηγορηθεί για προσβολή της μνήμης του θανόντος» ανέφερε ο δικηγόρος της Μαλλιωτάκη και συνέχισε:

«Ως εκ τούτου δεν έχει δώσει κανένα δικαίωμα και δεν υπάρχει κανένα αντικείμενο να υπάρξει οποιαδήποτε δικαστική αντιδικία εις βάρος της. Σε κάθε περίπτωση, αν υπάρξει, εδώ είμαστε και θα την αντικρούσουμε. Μέχρι σήμερα όμως όλα είναι σε επίπεδο προθέσεων».

«Η κα. Μαλλιωτάκη έχει το απόλυτο δικαίωμα να διαπραγματευτεί την προσωπική της εικόνα και το κομμάτι της κοινής της ζωής με τον Μπάμπη Λαζαρίδη και αυτό είναι που θα αποτελέσει αντικείμενο του όποιου ριάλιτι και της όποιας διαχείρισης των προσωπικών της δικαιωμάτων» κατέληξε ο δικηγόρος της κα. Πόπης Μαλλιωτάκη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.

Sports in

Πώς έζησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης το κρίσιμο πέναλτι του Ελ Κααμπί

Με κομμένη την ανάσα ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης παρακολουθεί και ξεσπά μόλις η μπάλα μπαίνει στα δίχτυα του Ντόουγκλας Λουίς

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024