Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πόπη Μαλλιωτάκη: «Μάχη» ανάμεσα στην τραγουδίστρια και την οικογένεια του Μπάμπη Λαζαρίδη

Πόπη Μαλλιωτάκη: «Μάχη» ανάμεσα στην τραγουδίστρια και την οικογένεια του Μπάμπη Λαζαρίδη

Πώς απαντά η Πόπη Μαλλιωτάκη στις απειλές με ασφαλιστικά μέτρα και αγωγές;

Νομικά εναντίον της Πόπης Μαλλιωτάκη με ασφαλιστικά μέτρα και αγωγές απειλεί ότι θα κινηθεί η οικογένεια του Μπάμπη Λαζαρίδη.

Όλα ξεκίνησαν όταν η τραγουδίστρια δήλωσε ότι έχει δεχτεί πρόταση για να κάνει τη ζωή της ριάλιτι, με αποτέλεσμα η οικογένεια του επιχειρηματία, που δολοφονήθηκε το 2008 στη Βούλα, να εξοργιστεί, θεωρώντας πως κάτι τέτοιο θα ήταν προσβολή για τη μνήμη του.

Ο δικηγόρος της Πόπης Μαλλιωτάκη μιλώντας το πρωί της Τετάρτης (16/11) στο MEGA, ανέφερε: «Άκουσα σε άλλο μέσο ότι η οικογένεια του Μπάμπη Λαζαρίδη προτίθεται να ασκήσει αγωγή και ασφαλιστικά μέτρα στην Πόπη Μαλλιωτάκη, γιατί εάν βγάλει τα πνευματικά δικαιώματα της ζωής της σε ριάλιτι – όπως έχει εκφράσει τη βούλησή της – γιατί αυτά προσβάλλουν τη μνήμη του Μπάμπη Λαζαρίδη».

Και πρόσθεσε: «Ακούσαμε χθες ότι η οικογένεια θέλει να κινηθεί με ασφαλιστικά μέτρα. Δεν μας έχει επιδοθεί κανένα δικόγραφο και αυτό θα ήταν αδιανόητο, γιατί η κα Μαλλιωτάκη δεν έχει προβεί σε καμία κίνηση που θα μπορούσε να θεωρηθεί ότι προσβάλει τη μνήμη κάποιου».

«Εγώ το εκλαμβάνω ως προσπάθεια προληπτικής λογοκρισία», τόνισε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος.

Δείτε όσα είπε

Τι δήλωσε η δικηγόρος της οικογένειας Λαζαρίδη

Το πρωί της Τρίτης (15/11) η δικηγόρος της οικογένειας του Μπάμπη Λαζαρίδη, Κατερίνα Μαυροειδή, μίλησε στη «Super Κατερίνα» και τόνισε ότι «είναι απαράδεκτο να λες ότι πρόκειται να κάνεις κάτι, χωρίς καν να υπάρχει συναίνεση. Είναι αδιανόητο, έστω για τα τυπικά».

Παράλληλα, σημείωσε: «Μόλις ενημερώθηκε η οικογένεια Λαζαρίδη, δηλαδή η μητέρα και οι αδελφές του Μπάμπη Λαζαρίδη, έγιναν έξω φρενών. Μόλις είδαν το απόσπασμα με πήραν τηλέφωνο, μου έδωσαν εντολή να στραφώ νομικά με όλες τις νόμιμες ενέργειες προκειμένου να διασφαλίσουν και να προστατέψουν τη μνήμη του αείμνηστου Μπάμπη Λαζαρίδη.

Ως δικηγόρος και ως ποινικολόγος από την εμπειρία που έχω, είναι απαράδεχτο, να βγαίνεις δημόσια να εκφράζεις το τι πρόκειται να κάνεις -στη συγκεκριμένη φάση για την ταινία – χωρίς να υπάρχει συναίνεση. Δόξα τω Θεώ οι γονείς του Λαζαρίδη ζουν. Αν ζούσε ο Μπάμπης Λαζαρίδης, αυτή τη στιγμή, ερώτημα εκφράζω, δεν θα ήθελε να κάνει ριάλιτι τη ζωή του με την Πόπη Μαλλιωτάκη».

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024