Ο Ουσμάν Ντεμπελέ, μετά το Μουντιάλ, θα συζητήσει με την Μπαρτσελόνα την επέκταση του συμβολαίου του, που λήγει το καλοκαίρι του 2024. Ο Γάλλος επιθετικός, που έχει «αναγεννηθεί» από τα μισά της περσινής σεζόν, στα χέρια του Τσάβι Ερνάντες, παραδέχθηκε πως δεν δούλευε όσο έπρεπε στα πρώτα χρόνια του στη Βαρκελώνη και τώρα είναι αφοσιωμένος στους «μπλαουγκράνα».
Σύμφωνα με τον πρόεδρο της φημισμένης ισπανικής ομάδας, Ζοάν Λαπόρτα, μετά το Μουντιάλ θα γίνουν οι πρώτες επαφές: «Ο Ουσμάν νιώθει καλά στην ομάδα και σύντομα θα κάνουμε τις επαφές για το νέο συμβόλαιο του.
Είναι κεφάλαιο για την ομάδα και θέλουμε να τον κρατήσουμε για πολλά χρόνια.» Ο 25χρονος επιθετικός, που αγωνίζεται με την φανέλα των «μπλαουγκράνα» από το καλοκαίρι του 2017, μετράει σε 170 εμφανίσεις 37 γκολ και 41 ασιστ με τη φετινή χρονιά να είναι η καλύτερη του με την ισπανική ομάδα.
Ο Ριτσάρλισον σε μεγάλη του συνέντευξη στο France Football μίλησε για την δύσκολη περίοδο της κατάθλιψης, μετά τον αποκλεισμό της Βραζιλίας από το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022.
Ο Ακίλε Πολονάρα προχώρησε σε μία διευκρινιστική δήλωση σχετικά με το γιατί δεν προπονείται ακόμη με τη Σάσαρι και υπογράμμισε ότι ο στόχος του είναι να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό.