
Σεπόλια: Ομάδα μίνι ποδοσφαίρου διαψεύδει ότι ο 55χρονος είναι προπονητής της
Η Ελληνική Ομάδα mini ποδοσφαίρου / SOCCA σημειώνει ότι δεν έχει σχέση με τον 55χρονο που συνελήφθη για την υπόθεση των βιασμών στα Σεπόλια.
Προπονητής 55 ετών έχει συλληφθεί για την υπόθεση των βιασμών της 12χρονης στα Σεπόλια. Μάλιστα, ο συλληφθέντας φαίνεται να προπονούσε μικρά παιδιά σε ακαδημίες ποδοσφαίρου.
Δημοσιεύματα ήθελαν τον 55χρονο προπονητή να έχει σχέση με την Ελληνική Ομάδα mini ποδοσφαίρου / SOCCA, κάτι που η ομάδα διαψεύδει με ανάρτησή της στο Facebook.
«Η Ελληνική Ομάδα mini ποδοσφαίρου / SOCCA δεν έχει & ούτε είχε ποτέ ουδεμία σχέση με τον φερόμενο ως κατηγορούμενο 55χρονο προπονητή. Το συγκεκριμένο πρόσωπο, το οποίο δεν το γνωρίζουμε καν, σχετίζεται με άλλη ή άλλες ομάδες ποδοσφαίρου και σε καμία περίπτωση με την δική μας. Προπονητής της ομάδας μας είναι ο κ. Μπαστάκης Γιώργος από το 2020 μέχρι και σήμερα», ξεκαθαρίζεται στην ανάρτηση.
Η ανάρτηση στο Facebook
- Σε διαπραγματεύσεις ο Τραμπ με την εφορία των ΗΠΑ σε σχέση με αγωγή ύψους 10 δισ.
- Κεφαλονιά: Από την πίσω πόρτα των δικαστηρίων φυγαδεύτηκαν οι τρεις κατηγορούμενοι – Θα οδηγηθούν στις φυλακές Κορυδαλλού
- Ίντερ – Κάλιαρι 3-0: Ακόμη πιο κοντά στο πρωτάθλημα οι «νερατζούρι»
- Πέθανε ο θρύλος του παγκόσμιου μπάσκετ Όσκαρ Σμιντ
- Συγκλονίζει ο θάνατος της 17χρονης από το Ψυχικό – Το σημείωμα που άφησε στο σπίτι της
- Γιορτή σήμερα 18 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο



