Ευρυτανία: Τραγικό τέλος στην αναζήτηση του αστυνομικού – Βρέθηκε νεκρός στην «Τρύπα Τατάρνας»
Η σορός του αστυνομικού που είχε εξαφανιστεί από χθες στην Ευρυτανία εντοπίστηκε από τις ομάδες διάσωσης και ανασύρθηκε σήμερα τη νύχτα από βάραθρο και από βάθος που ξεπερνούσε τα πενήντα μέτρα.
Τραγικό τέλος είχε η αναζήτηση του 42χρονου αστυνομικού που είχε εξαφανιστεί στην Ευρυτανία, κοντά στην περιοχή της γέφυρας της Τατάρνας (φωτογραφία αρχείου, επάνω, από Eurokinissi).
Σε μεγάλο βάθος
Περίπου στις 04:00 σήμερα Σάββατο εντοπίστηκε από τις ομάδες διάσωσης και ανασύρθηκε η σορός του από το βάραθρο «Τρύπα Τατάρνας», στο Τριπόταμο Ευρυτανίας.
Δείτε ακόμα – Κρήτη: Απίστευτη επιχείρηση διάσωσης στα Σφακιά
Στην επιχείρηση για τον εντοπισμό του αστυνομικού συμμετείχαν, κατόπιν αιτήματος συνδρομής από την ΕΛ.ΑΣ., 15 πυροσβέστες, με την Ορειβατική Ομάδα Ερευνας και Διάσωσης της 7ης Ε.Μ.Α.Κ. καθώς και εθελοντές.
Σορός άνδρα ανασύρθηκε από το βάραθρο «Τρύπα Τατάρνας», στο Τριπόταμο #Ευρυτανία. Επιχείρησαν 15 #πυροσβέστες, με την Ο.Ο.Ε.Δ. της 7ης Ε.Μ.Α.Κ., καθώς και εθελοντές, ως συνδρομή στην ΕΛ.ΑΣ.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) October 29, 2022
Η ανάσυρση της σορού ήταν ιδιαίτερα δύσκολη καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, εντοπίστηκε σε πολύ μεγάλο βάθος που ξεπερνούσε τα πενήντα μέτρα και πιθανόν να έφτανε τα εκατό.
Τ’ αυτοκίνητο του 42χρονου είχε βρεθεί από χθες Παρασκευή ξεκλείδωτο, με το κινητό του μέσα, κοντά στο βάραθρο που βρίσκεται πλησίον του δρόμου (φωτογραφία, κάτω).
Εφυγε για… τριήμερο
Ο αστυνομικός υπηρετούσε σε Υποδιεύθυνση Ασφαλείας στην Αττική και, εκμεταλλευόμενος το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου, επισκέφτηκε την γενέτειρά του για διάφορες εργασίες, σύμφωνα με το lamiareport.gr.
Το πρωί χθες Παρασκευή έφυγε από το σπίτι του και έκτοτε δεν έδωσε σημάδια ζωής.
Τους αστυνομικούς που ξεκίνησαν τις έρευνες υποψίασε το γεγονός ότι στο άνοιγμα του βαράθρου εντοπίστηκαν ίχνη, σαν να είχε κάτι γλιστρήσει μέσα σ’ αυτό και ειδοποίησαν την Πυροσβεστική.
- Ναύπακτος: Θρίλερ με τα δύο αδέρφια που βρέθηκαν νεκρά μετά από φωτιά – Οι πέντε διαθήκες και η άφαντη οικιακή βοηθός
- Ιράν: Διαδηλωτές επιχείρησαν να εισβάλουν σε κυβερνητικό κτίριο – Τέταρτη ημέρα των κινητοποιήσεων
- «Ονειρικό σενάριο» για Ρόμα και Σαλάχ των 24 εκατ. τον χρόνο
- Κηδεία Μπριζίτ Μπαρντό – Ανεπιθύμητος ο Μακρόν, παρούσα η ακροδεξιά ηγέτιδα Λε Πεν
- Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο Άντριου Γκάουντλοκ
- Σοκάρει καταγγελία 13χρονης – Βρέθηκε αναίσθητη μετά από χρήση κάνναβης – Ελέγχεται αν κακοποιήθηκε σεξουαλικά

