![Τσατραφύλλιας: «Ασυνήθιστο κύμα ζέστης την επόμενη εβδομάδα», σε ποιες περιοχές θα έχει 30άρια [πίνακας]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2022/10/zesti.jpg)
Τσατραφύλλιας: «Ασυνήθιστο κύμα ζέστης την επόμενη εβδομάδα», σε ποιες περιοχές θα έχει 30άρια [πίνακας]
Στη χώρα μας δεν αποκλείεται να αγγίξουμε και τους 30 βαθμούς Κελσίου
Υψηλές θερμοκρασίες αναμένονται από την επόμενη εβδομάδα σε αρκετές περιοχές της χώρας, με τον υδράργυρο να φέρνει ουσιαστικά ένα… μίνι καλοκαίρι στα τέλη του Οκτώβρη.
Όπως αναφέρει σε σχετική του ανάρτηση στα social media ο μετεωρολόγος του Alpha, Γιώργος Τσατραφύλλιας «το ασυνήθιστο κύμα ζέστης που πλήττει ορισμένες περιοχές της Ιβηρικής χερσονήσου και της Γαλλίας με θερμοκρασίες έως και 12 βαθμούς πάνω από τα φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα (Ισπανία 35 βαθμοί, Γαλλία 34) αναμένεται στις αρχές της επόμενης εβδομάδας να επηρεάσει πιο εξασθενημένα και περιοχές της Κεντρικής και ανατολικής Μεσογείου».
Δεν αποκλείονται και τα 30αρια
Όπως σημειώνει «στη χώρα μας δεν αποκλείεται να αγγίξουμε και τους 30 βαθμούς Κελσίου! Συγκεκριμένα από την Τρίτη 25/10/2022 μέχρι και το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου θα σημειωθούν πολύ υψηλές θερμοκρασίες».
Ενδεικτικός της κατάστασης που θα επικρατήσει είναι ο παρακάτω πίνακας του μετεωρολόγου, Γιώργου Τσατραφύλλια με τις υψηλότερες θερμοκρασίες την προσεχή Τρίτη (25/10).
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Θέμα Δημοκρατίας
- Η Κορίνθιανς ξήλωσε την καρέκλα που κάθονταν ρατσιστής οπαδός που έβρισε τον αντίπαλο τερματοφύλακα
- Μενουδάκος για υποκλοπές: Σε χαμηλά επίπεδα αξιοπιστίας η Δικαιοσύνη
- Σαντορίνη: Σε ισχύ μέτρα της Πολιτικής Προστασίας – Πού απαγορεύεται η πρόσβαση λόγω γεωδυναμικών φαινομένων
- Γιορτή σήμερα 28 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- ΔΥΠΑ: Πάνω από 700 συμβασιούχοι εργασιακοί σύμβουλοι οδηγούνται στην ανεργία – Τι απαντά η διοίκηση



