
Βόλος: Πατέρας τα «έχωσε» στο σχολείο για το Γονέας Α’ και Γονέας Β΄ – Η εξωφρενική αντίδρασή του
Ο Βολιώτης έκανε σχόλια και διόρθωσε ακόμα και την έτοιμη φόρμα που διανέμει το Υπουργείο Παιδείας.
Viral έχει γίνει η εξωφρενική αντίδραση ενός γονέα μαθητή που φοιτά σε σχολείο του Βόλου. Μια αντίδραση που έρχεται σε μια χρονική στιγμή όπου γίνονται μεγάλες προσπάθειες προκειμένου να μην υπάρχουν διακρίσεις ζευγαριών και να αναγνωριστούν δικαιώματα σε ομόφυλα ζευγάρια.
Σε υπεύθυνη δήλωση που κλήθηκε να υπογράψει για θέμα που αφορά στη λειτουργία του σχολικού συγκροτήματος, ο Βολιώτης έκανε σχόλια και διόρθωσε ακόμα και την έτοιμη φόρμα που διανέμει το Υπουργείο Παιδείας.
Η αναγραφή «Α’ Γονέας» και «Β’ Γονέας» στην υπεύθυνη δήλωση, δεν… άρεσε στον μαινόμενο πατέρα και αντικατέστησε τις λέξεις, γράφοντας στις αντίστοιχες σειρές «πατέρας» και «μητέρα». Δεν έμεινε όμως εκεί. Έγραψε και σχόλια προς τους εκπαιδευτικούς του σχολείου: «Και μην ξαναδώ αηδίες. Και μην ξαναδώ αθλιότητες τύπου γονεάς α’ και β’ γονεάς. Το παιδί μου και όλα τα παιδιά του κόσμου έχουν πατέρα και μητέρα. Τέλος».
Έκανε παρατηρήσεις στους… εκπαιδευτικούς
Έκπληκτοι οι εκπαιδευτικοί είδαν τις παρατηρήσεις του γονέα, ενώ όπως αναφέρει το Newspaper μέσα σε λίγη ώρα η σχετική «κατσάδα» έγινε viral στο διαδίκτυο προκαλώντας ποικίλες συζητήσεις και σχόλια.
Όλα ξεκίνησαν το 2019 όταν η γαλλική εθνοσυνέλευση ψήφισε υπέρ της κατάργησης των λέξεων «μητέρα» και «πατέρας» από όλα τα επίσημα έγγραφα του εκπαιδευτικού συστήματος, προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι διακρίσεις που έπλητταν μέχρι σήμερα τους ομοφυλόφιλους γονείς. Από εδώ και πέρα, οι λέξεις «μητέρα» και «πατέρας» θα δώσουν τη θέση τους στις «Γονέας 1» και «Γονέας 2».
- Τα σενάρια, οι επαφές και τα κλεισμένα deals που έρχονται στη Euroleague
- Μαρούσι: Συνελήφθη ο σύζυγος της 27χρονης που έπεσε δύο φορές στο κενό από το διαμέρισμά της
- Με την πλάτη στον τοίχο λόγω ΟΠΕΚΕΠΕ η κυβέρνηση – Βαρύ το κλίμα στο «γαλάζιο» στρατόπεδο, φουντώνει η εκλογολογία
- Τηλεφώνημα για βόμβα στο γραφείο της Φωτεινής Αραμπατζή
- Παρίσι: Μήνυση για εγκλήματα πολέμου στη Βηρυτό από καλλιτέχνη που έχασε τους γονείς του
- Χάτζι, ο εκλεκτός της Ρουμανίας




