Πεδίον του Άρεως: Δικηγόρος ο 67χρονος που βρέθηκε μαχαιρωμένος το μεσημέρι της Τρίτης
Τον άτυχο άνδρα εντόπισαν περαστικοί στο Πεδίον του Άρεως
Γνωστός δικηγόρος είναι ο άνδρας που βρέθηκε μαχαιρωμένος στο Πεδίον του Άρεως το μεσημέρι της Τρίτης. Ο άνδρας που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο δίνει μάχη για τη ζωή του διασωληνωμένος, καθώς το τραύμα του κρίνεται σοβαρό.
Είχε δεχθεί ξανά επίθεση
Σύμφωνα με πληροφορίες του dikastiko.gr, πρόκειται για δικηγόρο των Αθηνών ηλικίας 67 ετών και δέχθηκε επίθεση με χαρτοκόπτη στον λαιμό. Το όπλο που χρησιμοποίησε ο δράστης βρέθηκε δίπλα από τον πεσμένο στο έδαφος 67χρονο και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. όπου οι ειδικοί θα αναζητήσουν αποτυπώματα ή DNA.
Σημειώνεται δε ότι ο συγκεκριμένος δικηγόρος, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, είχε δεχθεί ξανά επίθεση στο ίδιο σημείο πριν από τέσσερις μήνες όπου και τότε είχε μαχαιρωθεί.
- Απείλησε ο Ολυμπιακός με σουτ του Σιπιόνι (vid)
- Χιμένεθ: «H ομάδα τα έδωσε όλα, όμως η ισοπαλία στην έδρα μας δεν είναι ικανοποιητικό αποτέλεσμα»
- LIVE: Γιουβέντους – Λάτσιο
- Νορβηγία: Επιφανής διπλωμάτης παραιτήθηκε λόγω των δεσμών της με τον Έπσταϊν
- Γαλλία: Η κυβέρνηση χαρακτήρισε την Ανυπότακτη Γαλλία «ακροαριστερό κόμμα» – Σφοδρές αντιδράσεις
- Γιάννης Παναγόπουλος: Στον οικονομικό εισαγγελέα αναμένεται το πόρισμα της Αρχής για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος

