Η πρώτη φωτογραφία του Ντόρσεϊ με τη φανέλα των Μάβερικς
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ φωτογραφήθηκε στη media day των Μάβερικς για πρώτη φορά με τη φανέλα της νέας του ομάδας.
Οι Μάβερικς οργάνωσαν τη δική τους media day, κάτι που σημαίνει πως και ο Τάιλερ Ντόρσεϊ είχε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί για πρώτη φορά με την φανέλα της νέας του ομάδας.
Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού αποφάσισε να πάρει το αγαπημένο νούμερο το «5», όπως και στο Κολέγιο του Όρεγκον. Πέρσι στο λιμάνι είχε πάρει το «2» γιατί το «5» ήταν κατειλημμένο από τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη.
Ο Ντόρσεϊ μάλιστα – ο οποίος έχει υπογράψει two-way συμβόλαιο με το Ντάλας – ανέβασε και μία φωτογραφία στα social media από τα παρασκήνια, γράφοντας στο σχόλιο «Year 6», υπονοώντας ότι αυτή είναι η 6η επαγγελματική σεζόν της καριέρας του μετά την αποχώρησή του από το πανεπιστήμιο.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ντόρσεϊ ψαχνόταν όλο το καλοκαίρι για ομάδα στο ΝΒΑ και εντέλει τη νέα σεζόν θα είναι συμπαίκτης με τον Λούκα Ντόντσιτς.
Δείτε την ανάρτηση του:
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tyler Dorsey (@tylerdorsey5)
- Τι είναι το «βουβό κύμα» swell που σκότωσε τον αξιωματικό του Λιμενικού στο Άστρος
- Στη Σάλκε ο Τζέκο (pic)
- Νέα υπόθεση revenge porn στην Κρήτη: Αποπειράθηκε να την βιάσει ενώ έστειλε γυμνές φωτογραφίες σε φίλη της
- Κήρυξη του Δήμου Τήλου σε Κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας
- TeraWave: O Μπέζος απαντά στον Μασκ με δεύτερο ευρυζωνικό δίκτυο δορυφόρων
- ΟΗΕ: 35 εκατομμύρια Νιγηριανοί κινδυνεύουν από λιμό μετά την κατάρρευση της παγκόσμιας χρηματοδότησης
