Παυλίνα Βουλγαράκη: «Άργησα να καταλάβω ότι είμαι σε κακοποιητική σχέση»
H Παυλίνα Βουλγαράκη έχει διαβάσει ότι είναι σε σχέση με άτομα που… δεν γνωρίζει.
Η Παυλίνα Βουλγαράκη έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα», όπου αναφέρθηκε στην κακοποιητική σχέση που είχε.
«Μικρή ήμουν αγοροκόριτσο. Δεν έχω παράπονο ως προς τις κατακτήσεις, ήμουν μοναχική μέσα σε βιβλία. Δεν θα γινόμουν ποτέ μοντέλο, δεν πληρώ τις προϋποθέσεις», είπε η τραγουδίστρια.
Όπως τόνισε η ίδια, έχει διαβάσει δημοσιεύματα που την θέλουν να κατεβαίνει υποψήφια ή να έχει σχέσεις με άτομα που… δεν γνωρίζει!
Διαβάστε επίσης: Παυλίνα Βουλγαράκη: «Το πιο ακραίο πράγμα που μου έχει συμβεί στον έρωτα είναι η σωματική κακοποίηση»
Για την Παυλίνα Βουλγαράκη είναι σημαντικό να μιλάει κανείς ανοιχτά για τις κακοποιητικές σχέσεις, γιατί έτσι δίνουμε δύναμη στο θύμα.
«Την περίοδο που ήμουν σε κακοποιητική σχέση μάλλον το θεωρούσα ταμπού και δεν επέτρεπα πολλά – πολλά, ήμουν χαμένη. Όταν ήμουν σε κακοποιητική σχέση δεν ήρθε κάποιος να μου πει «σε έχω χάσει». Θα το ήθελα και θα το είχα ανάγκη. Άργησα να καταλάβω ότι είμαι σε κακοποιητική σχέση. Από μικρή είχα ψυχολογική κακοποίηση, κλιμακώθηκε με την σωματική βία».
Η τραγουδίστρια εξομολογήθηκε πως δεν μετέφερε στην οικογένειά της ότι ήταν σε κακοποιητική σχέση και αποφάσισε να βρει μόνη της την λύση.
«Το μόνο που θα έλεγα στις γυναίκες που ζουν σε κακοποιητική σχέση είναι ότι δεν είναι αργά να φύγεις. Οι δικοί μου άνθρωποι ήξεραν τι περνούσα, αλλά δεν ήθελα να στεναχωρηθούν και να τους μεταφέρω το βάρος», ήταν το μήνυμά της.
Τέλος, η Παυλίνα Βουλγαράκη αποκάλυψε κάτι που της είχε πει ο Θάνος Μικρούτσικος: «Μου είχε πει “και ψυχολογία να κάνεις, πάλι τραγουδίστρια θα γίνεις”».
Δείτε το βίντεο
- Ρωσία: Ο Πούτιν θεωρεί «ύψιστη προτεραιότητα» την ανάπτυξη των πυρηνικών δυνάμεων της χώρας
- Βενεζουέλα: Αποφυλακίστηκαν άλλοι 23 πολιτικοί κρατούμενοι βάσει του νόμου περί αμνηστίας
- Μεξικό: Οι ΗΠΑ προτρέπουν τους Αμερικανούς «να παραμείνουν σε ασφαλή καταφύγια»
- Βενεζουέλα: Απεργία πείνας ξεκίνησαν πάνω από 200 κρατούμενοι που δεν καλύπτονται από την αμνηστία
- Μεξικό: Κύμα βίας πυροδοτεί ο θάνατος του Ελ Μέντσο – Εκκληση για ψυχραιμία από τη Σέινμπαουμ
- Βόρεια Κορέα: Ο Κιμ Γιονγκ Ουν επανεξελέγη στην ηγεσία του κυβερνώντος κόμματος
- WhatsApp: Ανακοίνωσε πρόσβαση στο ιστορικό ομαδικών μηνυμάτων
- Δασμοί Τραμπ: Νέος γύρος αντιδράσεων από εμπορικούς εταίρους των ΗΠΑ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




![Δόθηκε στην πυρά ο καρνάβαλος: Φαντασμαγορικά σκηνικά στην Πάτρα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/karnavali_patra_2026_lixi-1200x700-146x85.jpg)

![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 23.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/franz-nawrath-0vk_5JmDDZw-unsplash-315x220.jpg)


























![Δόθηκε στην πυρά ο καρνάβαλος: Φαντασμαγορικά σκηνικά στην Πάτρα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/karnavali_patra_2026_lixi-1200x700-315x220.jpg)





























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442