Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν: Οι βόλτες στη Νέα Υόρκη και οι selfie με τον κόσμο
Δείτε το βίντεο...
Ένας «διαφορετικός» Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εμφανίστηκε στη Νέα Υόρκη, προκειμένου να πάρει μέρος στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ.
Ο τούρκος πρόεδρος φόρεσε το δυτικό του κοστούμι σε μια προσπάθεια να διασκεδάσει τις εντυπώσεις που δημιούργησαν οι… χαριεντισμοί του με τον Βλαντιμίρ Πούτιν στην πρόσφατη διάσκεψη του Συμφώνου της Σαγκάης.
Μαζί με τον Τούρκο πρέσβη, σε μια καλά σχεδιασμένη επίθεση γοητείας, έκανε την κυριακάτικη βόλτα του στο Central Park στη Νέα Υόρκη, όπου θα παραστεί στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ.
Χαμογελαστός και αναπάντεχα προσιτός, έκατσε στα παγκάκια και συνομίλησε με τους Νεοϋορκέζους που ξαφνιασμένοι βρισκόντουσαν πρόσωπο με πρόσωπο με τον Τούρκο πρόεδρο.
Οι χειραψίες και οι selfie
Ο Ταγίπ Ερντογάν αντάλλαξε χειραψίες και έβγαλε selfie σε μια προσπάθεια να αμβλύνει τις αρνητικές εντυπώσεις και να ξεκινήσει το «ξεπάγωνα» των αμερικανοτουρκικών σχέσεων.
Ο Τούρκος πρόεδρος δεν είχε πρόβλημα λίγες ώρες νωρίτερα να περπατάει αγκαζέ με τον πρόεδρο Πούτιν σαν δύο καλοί φίλοι και παράλληλα να δέχεται με ευχαρίστηση τα καλά λόγια του Ρώσου προέδρου.
«Η Τουρκία έχει γίνει μια από τις πιο αξιόπιστες χώρες διανομής των πηγών ενέργειας μας, συμπεριλαμβανομένου και του φυσικού αερίου ,όχι μόνο για τις δίκες της ανάγκες αλλά και για τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης» είπε ο Ρώσος πρόεδρος.
- Πυρά Δούκα κατά κυβέρνησης για το νέο σύστημα ανάδειξης δημάρχων
- Αγρότες «πολιορκούν» το γραφείο του Τσιάρα στην Καρδίτσα – Εκρηκτικό κλίμα με κλούβες να κλείνουν τον δρόμο
- Ο Πάτρικ Γκίμπσον έγινε η «φωνή» του Τζέιμς Μποντ, αλλά δεν θα φορέσει το κοστούμι του 007
- Ολυμπιακός: Από την Αθήνα στην Αστάνα – Το ταξίδι των Πειραιωτών στο Καζακστάν (vid)
- Δημιουργήθηκε Μουσείο Μαθητικής Ιστορίας στο Κορακοβούνι Βόρειας Κυνουρίας
- Ανδρουλάκης: Live η τοποθέτησή του στη Βουλή για το «κυκλοφοριακό χάος και την υποβάθμιση των ΜΜΜ στην Αττική»






