
Εκτός ελέγχου ο Μπαχτσελί: «Η Ελλάδα θα ξεπληρώσει τις παρενοχλήσεις με αίμα»
«Ευχαρίστως και τρέχοντας θα έρθουμε να καλύψουμε τη μέρα σας, σαν να είναι νύχτα»
Σε νέες προκλητικές δηλώσεις εναντίον της Ελλάδας προχώρησε ο πρόεδρος του Κόμματος Εθνικιστικής Δράσης, Ντεβλέτ Μπαχτσελί, μέλος της συγκυβέρνησης του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Και όπως φαίνεται η πολιτική ηγεσία της Τουρκίας βρίσκεται σε… παραλήρημα διαρκείας, εν όψει και των εκλογών στην Τουρκία που θα πραγματοποιηθούν σε λίγους μήνες.
Ο κυβερνητικός εταίρος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εκτόξευσε εκ νέου απειλές για εισβολή στην Ελλάδα, λέγοντας απευθυνόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη.
- Διαβάστε επίσης: Τα επόμενα βήματα της Τουρκίας μετά τα απανωτά «χαστούκια» από ΗΠΑ
«Θα ξεπληρώσετε τις παρενοχλήσεις με αίμα»
Ο πρόεδρος του Κόμματος Εθνικιστικής Δράσης σημείωσε ότι θα έρθουν μέρα «για να σας κάνουμε να ξεπληρώσετε για τις παρενοχλήσεις σας με το αίμα και τις ζωές μας»
«Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας Μητσοτάκης δήλωσε αντί τη νύχτα, να έρθουμε μέρα. Ευχαρίστως και τρέχοντας θα έρθουμε να καλύψουμε τη μέρα σας, σαν να είναι νύχτα, και να σας κάνουμε να ξεπληρώσετε για τις παρενοχλήσεις σας με το αίμα και και τις ζωές μας. Τότε δεν θα μπορέσουν να σας προστατέψουν ούτε τα αφεντικά σας ούτε οι συνεργάτες σας» είπε χαρακτηριστικά.
- Ουκρανία: Ο Ζελένσκι επισκέπτεται το Αζερμπαϊτζάν για συνομιλίες σε θέματα ασφαλείας και ενέργειας
- The Lancet: Το κορυφαίο ιατρικό περιοδικό αρνείται να καταθέσει στη Γερουσία των ΗΠΑ για την Covid-19
- Ο πρίγκιπας Χάρι δηλώνει ότι «θα είναι πάντα μέλος της βασιλικής οικογένειας»
- Βενεζουέλα και Κολομβία ανακοινώνουν στρατιωτική συνεργασία ενάντια στις «μαφίες»
- Η G7 ανησυχεί για τη σημαντική ενίσχυση των πυρηνικών οπλοστασίων της Κίνας και της Ρωσίας
- Η Google θα επενδύσει 40 δισ. δολάρια στην εταιρεία Τεχνητής Νοημοσύνης Anthropic

