
Ημέρα Φαν Βέερτ στην ΑΕΚ – Έρχεται και ο Σιντιμπέ
Ο Τομ Φαν Βέερτ βρίσκεται στην Αθήνα και αναμένεται σήμερα να ολοκληρώσει και τυπικά τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ
Λίγες ημέρες πριν από το κλείσιμο της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου και η ΑΕΚ προχωρά σε διπλό «χτύπημα». Εδώ και καιρό οι Κιτρινόμαυροι ψάχνονταν για ενίσχυση τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα, με τους Τομ Φαν Βέερτ και Τζιμπρίλ Σιντιμπέ να έχουν ήδη πάρει το δρόμο για τη Νέα Φιλαδέλφεια.
Χθες ΑΕΚ και Βόλος έδωσαν τα χέρια για τον ολλανδό επιθετικός, ο οποίος και βρέθηκε στα γραφεία της ομάδας στο Μαρούσι.
Ο πρώτος σκόρερ του περσινού ελληνικού πρωταθλήματος αναμένεται να περάσει σήμερα το πρωί από τις απαραίτητες εργομετρικές – ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα επισημοποιηθεί ο… γάμος του με την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα.
Κάπως έτσι ο Δικέφαλος θα κλείσει την «τρύπα» στη γραμμή κρούσης, με τον 32χρονο φορ να πλαισιώνει τον Σέρχιο Αραούχο.
Από εκεί και πέρα, στην Αθήνα αναμένεται να βρεθεί το βράδυ και ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ. Βεβαίως, ανακοινώσεις από πλευράς ΑΕΚ δεν πρόκειται να υπάρξουν σήμερα, με τις εξελίξεις να μεταφέρονται για αύριο.
Θυμίζουμε πως οι Γάλλοι έριξαν «βόμβα» για σφήνα της Τράμπζονσπορ, με την Ένωση ωστόσο να ξεκαθαρίζει πως έχει αποσπάσει την υπογραφή του παγκόσμιου πρωταθλητή του 2018.
- LIVE: Κρίσταλ Πάλας – Ράγιο Βαγιεκάνο
- Νέοι κανόνες στην Κίνα για τον έλεγχο των ανώτερων αξιωματικών του στρατού
- ΚΚΕ: Ερώτηση της ΕΟ για τον σιδηρόδρομο χωρίς συστήματα ασφαλείας – «Πολύ επικίνδυνη η κατάσταση»
- Η Νορβηγία θα τεθεί υπό την πυρηνική ομπρέλα της Γαλλίας – Υπέγραψαν συμφωνία στρατιωτικής συνεργασίας
- Μάικλ Τζάκσον: Εμπόλεμη ζώνη το Netflix για τη δίκη του αιώνα – Το ντοκιμαντέρ, η αθώωση, τα ερωτηματικά
- 16ο Annual Capital Link Sustainability Forum: «Δημόσιος & Ιδιωτικός Τομέας με Όραμα τη Βιωσιμότητα»

