Ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ πρέπει να θεωρείται παίκτης της ΑΕΚ η οποία έφτασε σε συμφωνία με τον Γάλλο διεθνή το μεσημέρι της Τρίτης.
Ο 30χρονος άσος θα αποτελέσει και την τελευταία προσθήκη των «κιτρινόμαυρων» γι’ αυτό το καλοκαίρι, με την Ένωση να ενημερώνει πως τον περιμένει στην Αθήνα αργά το βράδυ της Τετάρτης (7/9).
Την Πέμπτη θα ακολουθήσουν όλα τα διαδικαστικά με τα ιατρικά, τις υπογραφές και την ανακοίνωση του Σιντιμπέ. Από Παρασκευή ο πρώην άσος της Μονακό αναμένεται να μπει και στις προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Ματίας Αλμέιδα ο οποίος ποντάρει πολλά πάνω του.
Μια βραδιά στο κέντρο της πόλης γεμάτη τραγούδια, ιστορίες και μουσικές που έχουν καθιερώσει την Μαρία Παπαγεωργίου ως μία από τις σημαντικότερες ερμηνεύτριες και δημιουργούς της γενιάς της.