Κεφαλονιά: Περισυνελέγησαν 9 Ρουμάνοι που έκαναν sup – Χωρίς τις αισθήσεις του ο ένας
Στο νοσοκομείο Κεφαλονιάς μεταφέρθηκε ο ένας από τους εννέα Ρουμάνους κωπηλάτες, καθώς δεν είχε τις αισθήσεις του.
Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ – καθώς ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του – μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κεφαλονιάς ο ένας από τους εννέα Ρουμάνους κωπηλάτες, που περισυνελέγησαν μετά από επιχείρηση, από διάφορα σημεία του νοτίου τμήματος του νησιού.
Οι Ρουμάνοι, άνδρες και γυναίκες από 30-35 ετών, ξεκίνησαν να κάνουν όρθιες κωπηλατικές σανίδες (sup) από την Πεσάδα.
Διαβάστε επίσης: Κουφονήσια: Συνεχίζεται το θρίλερ με τις δύο σορούς που βρέθηκαν στη θάλασσα
Ωστόσο ο καιρός – είχε ανέμους 5 μποφόρ – και τα ρεύματα, παρέσυραν κάποιους από αυτούς αρκετά μακριά.
Μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό τους
Είναι χαρακτηριστικό πως οι περισσότεροι περισυνελέγησαν από το Τραπεζάκι μέχρι και το Λουρδά, αρκετά μίλια (7-8), από την Πεσάδα.
Οι υπόλοιποι οκτώ είναι καλά στην υγεία τους.
Στις έρευνες για τον εντοπισμό τους, συμμετείχαν εκτός από σκάφη και άνδρες του Λιμενικού, ιδιώτες και παραπλέοντα σκάφη.
- Μπαρτζώκας: «Το να γίνω προπονητής του Ολυμπιακού ήταν όνειρο ζωής» (vid)
- Καιρός: Ποδαρικό με τσουχτερό κρύο θα κάνει το 2026 – Προβλέψεις και για χιονοκαταιγίδες, τι θα γίνει στην Αττική
- Έτοιμη η προμελέτη για τη σύνδεση πηγών στην Καλαμάτα
- Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη: Παντρεύτηκε πριν γίνει μητέρα
- Δεμένο εδώ και 2 μήνες στο λιμάνι του Ηρακλείου φορτηγό πλοίο – Κραυγή απόγνωσης από τους 8 ναυτικούς
- Κύπρος: Βοηθούσε γυναίκα να παρκάρει και βρέθηκε διασωληνωμένος – Εγκλωβίστηκε ο λαιμός του στην πόρτα



