Πνιγμοί: Τρεις θάνατοι λουόμενων σε Ζάκυνθο, Σαλαμίνα και Μεσσηνία μέσα σε μια μέρα
Οι πνιγμοί, ιδιαίτερα μεγαλύτερων σε ηλικία ανθρώπων, είναι καθημερινό φαινόμενο.
Άλλοι τρεις πνιγμοί καταγράφηκαν στις ελληνικές θάλασσες μέσα σε μόνο μία μέρα. Πιο συγκεκριμένα, νεκροί ανασύρθηκαν τρεις άνθρωποι σε Ζάκυνθο, Σαλαμίνα και Μεσσηνία.
- Διαβάστε επίσης: Νάξος: Φως από την ιατροδικαστική εξέταση για την 36χρονη μητέρα που πνίγηκε σε πισίνα
Οι ανακοινώσεις των Αρχών
Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, πρωινές ώρες χτες, από την θαλάσσια περιοχή «ΑΜΠΟΥΛΑ» Τραγάκι ν. Ζακύνθου, 76χρονος ημεδαπός.
Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Ζακύνθου.
Στη Σαλαμίνα
Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες χτες, από την θαλάσσια περιοχή “ΡΕΣΤΗ” ν. Σαλαμίνας, 94χρονος ημεδαπός.
Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Σαλαμίνας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Από το Γ΄ Λιμενικό Τμήμα Σαλαμίνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά.
Στη Μεσσηνία
Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε απογευματινές ώρες χτες, από τη θαλάσσια περιοχή Επισκοπής Χράνων Μεσσηνίας, 86χρονος ημεδαπός.
Στον ανωτέρω αρχικά παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από λουόμενους της παραλίας, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Μεσσηνίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καλαμάτας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Ναυπλίου – Καλαμάτας.
- ΕΦΚΑ – ΚΕΑΟ: Ρύθμιση χρεών σε 72 δόσεις – Νέα ευκαιρία για περίπου 1,5 εκατ. οφειλέτες
- «Απογειώνονται» οι καθυστερήσεις στις πτήσεις
- Νησιά και λειψυδρία – Τι φταίει και τι πρέπει να γίνει
- Η τεχνητή νοημοσύνη απέκτησε τον μεγαλύτερο αντίπαλό της: την κοινωνία
- Τα ψέματα δημιουργούν πρόβλημα ακόμα κι αν είναι για καλό σκοπό
- Ο Βιν Ντίζελ μοιράζεται στιγμιότυπα από τα παρασκήνια της ταινίας «Fast Forever»
- Σύνοδος κορυφής του ΝΑΤΟ: Ο Τραμπ δεν ξεχνά ότι δεν τον βοήθησαν με το Ιράν – Και θα το καταστήσει σαφές
- Στεγαστική κρίση: «Βουτιά» στις βαθύτερες αιτίες της – Από το δικαίωμα στην κατοικία στην επισφάλεια
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442