Βασίλισσα Ελισάβετ: Δεν θα παραστεί στους δημοφιλέστερους αγώνες της Σκωτίας
Η βασίλισσα Ελισάβετ δεν θα παραστεί σε μια διοργάνωση στη Σκωτία
Η 96χρονη βασίλισσα Ελισάβετ δεν θα παραστεί στους Αγώνες των Χάιλαντς –τους δημοφιλέστερους αγώνες της Σκωτίας– αυτό το σαββατοκύριακο, όπως είπε σήμερα μια πηγή των Ανακτόρων του Μπάκιγχαμ.
Η ίδια πηγή πρόσθεσε ότι η απόφαση ελήφθη με γνώμονα τι θα είναι πιο βολικό για την ίδια και ότι ο διάδοχος του θρόνου, ο πρίγκιπας Κάρολος, θα παραστεί όπως είναι προγραμματισμένο.
- Διαβάστε επίσης: «Ηρθα να σκοτώσω τη βασίλισσα»: Τι είπε ο άνδρας που εισέβαλε στο Κάστρο του Ουίνδσορ τα Χριστούγεννα
Στη διοργάνωση στην πόλη Μπρέμαρ, που βρίσκεται 96,5 χιλιόμετρα δυτικά του Αμπερντίν, η οποία με κάποια μορφή τελείται εδώ και 900 χρόνια, παρευρίσκονταν πάντα ο βασιλιάς ή η βασίλισσα και μέλη της βασιλικής οικογένειας από το 1848, σύμφωνα με τους διοργανωτές.
Νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα ένας εκπρόσωπος των Ανακτόρων είπε ότι η βασίλισσα θα ορκίσει τον νέο πρωθυπουργό της χώρας στο Κάστρο του Μπαλμόραλ της Σκωτίας αντί στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ στο Λονδίνο εξαιτίας ζητημάτων κινητικότητας.
- Στρασβούργο: Διαδήλωση αγροτών έξω από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο κατά της συμφωνίας ΕΕ-Mercosur
- Ασφαλιστικές εισφορές: Τι αλλάζει για ελεύθερους επαγγελματίες – Πότε λήγει η προθεσμία επιλογής κατηγορίας
- Ακόμη ένα cancel: To Νetflix «κόβει» τη Μέγκαν Μαρκλ – «Απελπισμένη προσπάθεια αυτοπροβολής»
- Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω έκτακτων καιρικών φαινομένων – Που σημειώνονται διακοπές κυκλοφορίας
- Πάτρα: Κλειστά την Τετάρτη τα σχολεία, λόγω της κακοκαιρίας
- Η EE προσανατολίζεται στην επιβολή νέων κυρώσεων σε βάρος του Ιράν, λέει η φον ντερ Λάιεν



