Λέκκας: «Εχουμε εξελισσόμενη κλιματική κρίση»
Όπως είπε θα παρατηρούνται φαινόμενα σε περιοχές που προηγουμένως δεν παρατηρούνταν.
Καμπανάκι για την ένταση και αύξηση των καιρικών φαινομένων εξαιτίας της κλιματικής κρίσης έκρουσε ο πρόεδρος του ΟΑΣΠ και καθηγητής Γεωλογίας, Ευθύμιος Λέκκας.
«Έχει διαφοροποιηθεί τελείως η κατάσταση τα τελευταία χρόνια, αν αναλύσουμε τα σημερινά δεδομένα», επισήμανε ο κ. Λέκκας, μιλώντας στον ΣΚΑΙ.
Όπως είπε θα παρατηρούνται φαινόμενα σε περιοχές που προηγουμένως δεν παρατηρούνταν. «Υπάρχει μια εξάπλωση των φαινομένων, όπως βλέπουμε κι από τις Κυκλάδες», ανέφερε.
Για αυτούς τους λόγους ο καθηγητής τόνισε ότι απαιτείται περισσότερη και εγκυρότερη επιστημονική πληροφόρηση από όλους τους επιχειρησιακούς φορείς σε εθνικό και διεθνές επίπεδο. «Κι εκείνοι να προσαρμοστούν σε αυτή τη γνώση για να είμαστε πιο αποτελεσματικοί», συμπλήρωσε.
- Η ιδιαίτερη απάντηση του Μπλόσομγκεϊμ για τον Ολυμπιακό (pic)
- O Σεμπάστιαν Μπαχ ζητά συγγνώμη από την Κριστίνα Άπλγκεϊτ
- ΕΝΦΙΑ: Αναρτώνται σήμερα τα εκκαθαριστικά στην ΑΑΔΕ
- Η ΑΕΚ δοκιμάζεται στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο, ψάχνουν εντός έδρας τρίποντο ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός
- Κύριες συντάξεις μέσα σε έναν μήνα – Πώς θα μειωθεί δραστικά ο χρόνος έκδοσης
- Κοντράρεται με τον Πανιώνιο ο Ολυμπιακός – Ο Παναθηναϊκός «μάχεται» με την ΑΕΚ για τη δεύτερη θέση





