Φινάλε στο «Ακρόπολις» με στόχο το 3/3 για την Εθνική κόντρα στην Τουρκία
Μετά από δύο νίκες σε ισάριθμα ματς με Πολωνία και Γεωργία, η Εθνική υποδέχεται την Τουρκία στο ΟΑΚΑ και θέλει να κλείσει με 3/3 τις υποχρεώσεις της στο Τουρνουά «Ακρόπολις».
Τι και αν έλειπε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο; Η Εθνική μας ομάδα με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Κώστα Σλούκα, πάτησε… γκάζι στο δεύτερο μέρος και «πάτησε» τη Γεωργία στο ΟΑΚΑ κάνοντας το 2/2 στο τουρνουά «Ακρόπολις».
Τελευταίος στόχος για τη «γαλανόλευκη» στο τουρνουά είναι το 3/3, το οποίο θα επιδιώξει απόψε (19/8, 21:00), που υποδέχεται την Τουρκία στο… καυτό ΟΑΚΑ -αφού οι κενές θέσεις θα είναι ελάχιστες- για την τελευταία αγωνιστική της διοργάνωσης.
Μάλιστα, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα δώσει κανονικά το παρών, αφού είναι σε πολύ καλή κατάσταση μετά την ξεκούραση που του δόθηκε για να μην επιβαρυνθεί.
- Θεσσαλονίκη: Εγκαίνια νέας κοινωνικής δομής
- Λαμία: Στα δικαστήρια η αγρότισσα που συνελήφθη για βίντεο στο Tik Tok – Τι ισχυρίζεται
- Ευρώπη: Το κέντρο δίνει τη θέση του στην ακροδεξιά
- Αγρότες: Έφτασαν τα τρακτέρ στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης – Λουκέτο στην πύλη είχε βάλει η ΕΛ.ΑΣ.
- Αίγιο: Αναζητείται άνδρας που επιτέθηκε σε οδηγό και τον έστειλε στο νοσοκομείο
- Η ΑΕΚ κλείδωσε πρόκριση και εκτόξευσε τις πιθανότητές της για top-8 (pic)
