ΥπΑΑΤ: Παράταση υλοποίησης του 20% των σχεδίων βελτίωσης
Δεν θα δοθεί καμία επιπλέον παράταση για τα σχέδια βελτίωσης.
Στην παράταση υλοποίησης του 20% των σχεδίων βελτίωσης μέχρι τις 30 Νοεμβρίου 2022 συνολικά για όλη τη χώρα, προχώρησε το ΥπΑΑΤ.
Ειδικότερα η προθεσμία υλοποίησης του 20% των σχεδίων βελτίωσης – Δράσεις: 4.1.1 «Υλοποίηση επενδύσεων που συμβάλλουν στην ανταγωνιστικότητα της εκμετάλλευσης» και 4.1.3 «Υλοποίηση επενδύσεων που συμβάλλουν στη χρήση ΑΠΕ καθώς και στην προστασία του περιβάλλοντος του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) της Ελλάδας 2014-2020» είναι πλέον για όλη τη χώρα η 30ή Νοεμβρίου 2022.
Διαβάστε επίσης: Σχέδια βελτίωσης: Έρχεται παράταση για την υλοποίηση του 20%
Παρατείνεται για τις περισσότερες περιπτώσεις 3 μήνες και ενοποιείται η προθεσμία, διευκολύνοντας τους δικαιούχους που αποφάσισαν την τελευταία στιγμή να υλοποιήσουν τα εγκεκριμένα από το 2019 και 2020 Σχέδια Βελτίωσης και αντιμετώπιζαν προβλήματα λόγω κυρίως καθυστερήσεων που παρατηρούνται στην προμήθεια των γεωργικών οχημάτων εξαιτίας των συνολικών καθυστερήσεων που υφίστανται στο χώρο της εμπορίας οχημάτων.
Επισημαίνεται ότι δεν πρόκειται να δοθεί καμία επιπλέον παράταση.
- Τροχαίο στο Παγκράτι: Αυτοκίνητο παρέσυρε πεζό που διέσχιζε τον δρόμο
- Πάσχος Μανδραβέλης: «Μετά όσα είπα για τον Φραπέ με απείλησαν ότι θα έχω την τύχη του Καραϊβάζ»
- Η Μπαρτσελόνα παίρνει μέτρα ενόψει Ολυμπιακού για να μη γίνει… ΣΕΦ το γήπεδό της!
- Χριστούγεννα στο Amirandes: Μια χειμερινή ιστορία στην καρδιά της κρητικής φιλοξενίας
- Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Στη δικαιοσύνη η απομάκρυνση της Τυχεροπούλου – «Ήμουν το μαύρο πρόβατο στον οργανισμό»
- Bots παρίσταναν τους «αγανακτισμένους αριστερούς» και κατηγορούσαν την Τέιλορ Σουίφτ για ναζιστική προπαγάνδα



