Ο Άλεκ Πίτερς θα αφιχθεί στην Αθήνα την Παρασκευή (19/8, 16:05), για τον Ολυμπιακό, προκειμένου να εγκατασταθεί μόνιμα στη χώρα μας και να ξεκινήσει την ένταξή του στο σύνολο των νταμπλούχων Ελλάδας.
Ο 27χρονος φόργουορντ αποτελεί μία από τις πιο σημαντικές κινήσεις των ερυθρόλευκων στο μεταγραφικό παζάρι, καθώς έρχεται να ταιριάξει με τον Σάσα Βεζένκοφ στη θέση «4» και να προσφέρει λύσεις ερχόμενος από τον πάγκο τόσο στο χαμηλό ποστ, όσο και στην περιφέρεια με το πολύ αξιόπιστο σουτ του.
Ο πρώην παίκτης της Μπασκόνια θα προσγειωθεί στην Αθήνα αργά το μεσημέρι της Παρασκευής, για να εγκλιματιστεί στην Ελλάδα και να μπει σταδιακά σε αγωνιστικούς ρυθμούς.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Ερχόμενος από τον πάγκο, ο Ταϊρίκ Τζόουνς κατάφερε να αλλάξει τον ρυθμό του αγώνα με τη Μακάμπι, προφέροντας παράλληλα και θέμα στους οπαδούς του Ολυμπιακού.
LIVE: Μπόντο/Γκλιμτ – Μάντσεστερ Σίτι. Παρακολουθήστε live στις 19:45 την αναμέτρηση Μπόντο/Γκλιμτ – Μάντσεστερ Σίτι για την 7η αγωνιστική της League Phase του Champions League.