
Τρόμος σε πτήση από Λάρνακα προς Μάντσεστερ: Γυναίκα γδύθηκε και φώναζε «Αλλάχου Ακμπάρ»
Τι συνέβη
Δεν είναι η πρώτη φορά που αεροπορική πτήση εξελίσσεται σε θρίλερ για τους επιβάτες της.
Αυτή την φορά, ένας πατέρας-ήρωας τριών παιδιών συγκράτησε μια γυναίκα σε πτήση από τη Λάρνακα για Μάντστεστερ, όταν εκείνη γδύθηκε και άρχιζε να φωνάζει «Αλλάχου Ακμπάρ» προσπαθώντας να μπει στο πιλοτήριο του αεροσκάφους.
Ρωτούσε τα παιδιά στο αεροπλάνο αν ήταν έτοιμα να πεθάνουν
Σύμφωνα με την Daily Mail ο 35χρονος Phillip O’ Brien, ήταν επιβάτης της πτήσης Jet2 από τη Λάρνακα προς στο Μάντσεστερ την Τρίτη 9 Αυγούστου, όταν μια γυναίκα προκάλεσε το σκηνικό πανικού λίγο μετά την απογείωση.
Η γυναίκα, γύρω στα 30 έτη, ισχυριζόταν ότι έχει εκρηκτικά και ρωτούσε τα παιδιά αν είναι έτοιμα να πεθάνουν. Μάλιστα, είπε στους τρομοκρατημένους επιβάτες και το προσωπικό του αεροπλάνου ότι οι γονείς της ήταν μέλη του ISIS.
Ο πατέρας επενέβη συγκρατώντας τη γυναίκα και δήλωσε πως όταν την ρώτησε γιατί λέει τέτοια πράγματα, εκείνη απάντησε «αν δεν το έκανα, θα γινόταν έκρηξη και θα πέθαναν όλοι».
Το αεροπλάνο έκανε αναγκαστική προσγείωση στο Παρίσι και η γυναίκα συνελήφθη από δύο Γάλλους αστυνομικούς.
Hero father-of-three, 35, restrains female ‘terrorist’ who stripped to her underwear and tried to storm plane cockpit shouting ‘Allahu Akbar’ https://t.co/k2aR3Gntj6
— Daily Mail Online (@MailOnline) August 14, 2022
Μαζί με τον O’Brien, επέβαιναν στο αεροσκάφος έξι μέλη της οικογένειάς του, μεταξύ των οποίων η σύζυγός του και τρία παιδιά ηλικίας οκτώ έως 14 ετών.
- Κρήτη: Οδηγούσε μεθυσμένος σκάφος και πήρε σβάρνα τις βάρκες στο λιμάνι της Χερσονήσου
- Καλαμάτα: Νέα προθεσμία για να απολογηθεί το Σάββατο πήρε ο 41χρονος συζυγοκτόνος
- Φωτιά στη Φιλοθέη – Επιχειρεί ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής, σηκώθηκαν δύο ελικόπτερα
- «Μεγάλη Εικόνα» στο MEGA: Η Νίκη Λυμπεράκη καταγράφει τις πολιτικές εξελίξεις
- Υποκλοπές: Στον ΑΠ Κεσσές και Κουκάκης – Κατέθεσαν αίτηση ανάσυρσης του φακέλου από το αρχείο και εξέταση του Ντίλιαν
- «Η Ρεάλ Μαδρίτης θα είναι στη Euroleague και την επόμενη σεζόν»



