
Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε διαμέρισμα – Απομακρύνθηκαν με ασφάλεια γιαγιά και εγγονός
Στο σημείο βρέθηκε και κλιμακοφόρο όχημα χωρίς ωστόσο να χρειάζεται η επέμβαση του
Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία της Θεσσαλονίκης τις μεσημβρινές ώρες της Τετάρτης για φωτιά σε διαμέρισμα πολυκατοικίας.

Για τη φωτιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στον δεύτερο όροφο περίπου στις 13:15 το μεσημέρι επί της οδού Βασ. Όλγας 115, έχουν σπεύσει 4 οχήματα με 15 πυροσβέστες.
Σύμφωνα με το grtimes.gr η Πυροσβεστική απομάκρυνε άμεσα από το διαμέρισμα γιαγιά αλλά και εγγονό ηλικίας 10 ετών. Στο σημείο βρέθηκε και κλιμακοφόρο όχημα χωρίς ωστόσο να χρειάζεται η επέμβαση του. Το διαμέρισμα φέρεται να υπέστη μεγάλες ζημιές.
Τα αίτια της πυρκαγιάς παραμένουν άγνωστα, ενώ η ΕΛΑΣ έκλεισε τον δρόμο επί της οδού Βασ. Όλγας. Μετά το πέρας της επιχείρησης της Πυροσβεστικής, δόθηκε στην κυκλοφορία.
- Η κόρη της Αντζελίνα Τζολί, Ζαχάρα, λέει πως «είναι τιμή της να την αποκαλεί μητέρα της»
- Κρίση χωρίς προηγούμενο στη Φενέρμπαχτσε
- Δίκη Τεμπών: Μήνυση κατά Κυρανάκη και νομική κίνηση κατά Καραμανλή προανήγγειλε κατηγορούμενος
- Ποιες θεωρούνται οι πρώτες «κλεισμένες» μεταγραφές της Euroleague: Ο ΜακΙντάιρ, ο Πίτερς και οι τρεις κινήσεις της Μπαρτσελόνα
- Κρήτη: Ένα 5χρονο παιδί πάτησε αναμμένα κάρβουνα σε παραλία – Στο εξωτερικό με ειδική πτήση
- Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ και Ντέμπι Ρόου – Οι δύο σύζυγοι του Μάικλ Τζάκσον



