
Λαμία: Ηλικιωμένη εγκλωβίστηκε στο αυτοκίνητό της ύστερα από τροχαίο σε παράδρομο της πόλης
Σύμφωνα με πληροφορίες το Ι.Χ όχημα παραβίασε τη σήμανση STOP.
Τροχαίο ατύχημα μεταξύ ενός Ι.Χ και οχήματος οδικής βοήθειας σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (30/7) λίγο μετά τις 2 στη διασταύρωση Δαμάστας με τον παράδρομο της εθνικής, στην περιοχή της Λαμίας.
Η ηλικιωμένη οδηγός του Ι.Χ μετά τη σύγκρουση τραυματίστηκε σοβαρά ενώ παράλληλα εγκλωβίστηκε στο όχημά της.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα του lamiareport.gr η γυναίκα παραβίασε την ένδειξη STOP ενώ το όχημα της οδικής βοήθειας κινούνταν κανονικά με κατεύθυνση προς τη Δαμάστα.
Ο οδηγός του μεγάλου οχήματος αν και πραγματοποίησε ελιγμό για να αποφύγει τη σύγκρουση, τελικά χτύπησε το άλλο όχημα στην πόρτα της οδηγού.
Άτομα της 7ης ΕΜΑΚ χρησιμοποίησαν διασωστική σειρά για να τη βγάλουν από το αυτοκίνητό της.
Με τη χρήση διασωστικής σειράς απεγκλωβίστηκε μία γυναίκα, από ΙΧΕ όχημα, έπειτα από #τροχαίο, στο 204ο χλμ, στον παράδρομο της Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας. Επιχείρησαν 5 #πυροσβέστες με 2 οχήματα.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) July 30, 2022
- Βινίσιους: «Εμείς οι διάσημοι ποδοσφαιριστές μπορούμε να κάνουμε πολλά για τον ρατσισμό»
- Αναφορές ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ νοσηλεύεται σε κώμα – Αντιδράσεις στις ΗΠΑ για τις απειλές Τραμπ κατά ιρανικών υποδομών
- The Expla-in Project| Βροχές: Πού χάνεται το νερό στην Ελλάδα;
- Jesse Davis: Ο κορυφαίος σαξοφωνίστας της σύγχρονης τζαζ έρχεται στην Αθήνα
- Αντιστρέφοντας το Brexit – Γιατί η Βρετανία ξαναγάπησε την ΕΕ
- Παιανία: Τι εκτιμούν οι Αρχές για τον άντρα που βρέθηκε νεκρός με δεματικά γύρω από τον λαιμό του



