Μπιγιονσέ: Κυκλοφόρησε το τελευταίο της άλμπουμ με τίτλο «Renaissance»
Το ηχογράφησε κατά τη διάρκεια της πανδημίας και περιλαμβάνει 16 τραγούδια
Η μεγάλη επιστροφή της Μπιγιονσέ είναι γεγονός. Έξι χρόνια μετά το τελευταίο της άλμπουμ «Lemonade», η 40χρονη σταρ κυκλοφόρησε το «Renaissance», δηλαδή την «Αναγέννηση».
Η Queen Bey ηχογράφησε το άλμπουμ κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Πρόκειται για το πρώτο μέρος ενός project τριών πράξεων. Περιλαμβάνει 16 τραγούδια και, μεταξύ άλλων, το single «Break My Soul» αλλά και συμμετοχές από τους Jay-Z, Skrillex, 070 Shake, The-Dream, Drake.
- Διαβάστε επίσης: 4+1 συμβουλές στυλ από την Μπιγιονσέ που όλες πρέπει να ξέρουμε
«Ήταν ένα όμορφο ταξίδι εξερεύνησης»
«Η δημιουργία αυτού του άλμπουμ μου επέτρεψε για να ονειρευτώ και να βρω διέξοδο κατά τη διάρκεια μιας τρομακτικής περιόδου για τον κόσμο. Μου επέτρεψε να νιώσω ελεύθερη και περιπετειώδης σε μια εποχή που ελάχιστα πράγματα κινούνταν. Η πρόθεσή μου ήταν να δημιουργήσω ένα ασφαλές μέρος, ένα μέρος χωρίς κριτική. Ένα μέρος για να είμαι ελεύθερη από την τελειομανία και την υπερβολική σκέψη. Ένα μέρος για να φωνάξω, να απελευθερωθώ, να νιώσω την ελευθερία. Ήταν ένα όμορφο ταξίδι εξερεύνησης», έχει δηλώσει η ίδια η τραγουδίστρια για τη νέα της δουλειά.
Επίσης, λίγο πριν από την επίσημη κυκλοφορία του άλμπουμ, η Μπιγιονσέ θέλησε να ευχαριστήσει τους θαυμαστές της για τη στήριξη.
«Σας ευχαριστώ για την αμέριστη υποστήριξή σας. Σας ευχαριστώ για την υπομονή σας. Θα πάρουμε το χρόνο μας και θα απολαύσουμε τη μουσική. Θα συνεχίσω να σας δίνω τα πάντα και να κάνω το καλύτερο δυνατό για να σας δώσω χαρά. Σας αγαπώ βαθιά», ανέφερε στο μήνυμά της.
Το πρώτο της σόλο «Dangerously in love» κυκλοφόρησε το 2003 όταν ήταν ακόμα μέλος του συγκροτήματος Destiny’s Child.
Από τότε η Μπιγιονσέ αναδείχθηκε σε μια από τις τραγουδίστριες με τη μεγαλύτερη επιρροή χάρη στη φοβερή αισθητική της και την εκπληκτική μουσική της που συνδυάζει R’n’B, ποπ και χιπ-χοπ.
- Ο τουρισμός σε Ελλάδα και Μεσόγειο μετρά το κόστος του πολέμου στο Ιράν – Οι Ευρωπαίοι αλλάζουν πορεία
- Super League: Η βαθμολογία μετά τους αγώνες σε Κρήτη, Σέρρες και Λάρισα (pic)
- Είναι ο Ντόου… man of the match – Ο Αρτέτα εμπιστεύτηκε το πουλέν του και δικαιώθηκε
- Οι πιο καλοπληρωμένοι ηθοποιοί του Xόλιγουντ για το 2025
- Γιατί θέλουν να ξεριζώσουν την πικροδάφνη από τα σχολεία;
- «Συμπεριφορές και κρατική αναλγησία οδήγησαν τη σύντροφό μου στο θάνατο» – Νέες αποκαλύψεις για την 57χρονη καθηγήτρια






