Χαλκίδα: Γυναίκα έπεσε από τον έκτο όροφο πολυκατοικίας
Την άτυχη γυναίκα βρήκε ένοικος της πολυκατοικίας στο κέντρο της Χαλκίδας, ενώ σοκαρισμένοι περιστατικοί κάλεσαν αμέσως τις αρχές.
Σοκ επικρατεί στην Χαλκίδα, καθώς μια γυναίκα έβαλε τέλος στην ζωή της, πέφτοντας από πολυώροφη πολυκατοικία.
Πρόκειται για μια 68χρονη γυναίκα, η οποία, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, πήδηξε στο κενό από τον 6ο όροφο πολυκατοικίας, στο κέντρο της Χαλκίδας, στην Εύβοια.
Διαβάστε επίσης: Φωτιά στην Πεντέλη: Αυτοκτόνησε 84χρονος άνδρας
Την άτυχη γυναίκα βρήκε ένοικος της πολυκατοικίας, ενώ σοκαρισμένοι περιστατικοί κάλεσαν αμέσως τις αρχές.
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας το άψυχο σώμα της γυναίκας, όπως μεταδίδουν τοπικά μέσα ενημέρωσης.
- Σημανδράκος: Ολοι οι υπουργοί ήξεραν για τα αιγοπρόβατα στην Κρήτη ζητούσαν από τον ΟΠΕΚΕΠΕ τα στοιχεία
- Η Εθνική αναχώρησε για το Παγκόσμιο Κλειστού Στίβου με ελπίδες για μετάλλια
- ΠΑΣΟΚ: Μετά την κατάθεση Σημανδράκου, θα συνεχίσει η κυβέρνηση να καλύπτει τον Αυγενάκη;
- «Βόμβα» Κοβέσι από το Ευρωκοινοβούλιο: «Υπάρχουν κι άλλες υποθέσεις ΟΠΕΚΕΠΕ»
- «Γ@μημένοι απατεώνες»: Χάρι και Μέγκαν στα αζήτητα – Οι προδοσίες, η ρήξη με Netflix και Spotify
- Τρεις εφαρμογές για απαγόρευση καπνού και αλκοόλ στους ανηλίκους από 16 Απριλίου





