Φωτιά στην Πεντέλη: Νέο μήνυμα του 112 για εκκένωση ανατολικών περιοχών του Γέρακα
Μήνυμα 112 για εκκένωση του Γέρακα, καθώς η φωτιά στην Πεντέλη κατευθύνεται προς τις ανατολικές περιοχές
Ανεξέλεγκτη καίει η πυρκαγιά, η οποία ξεκίνησε το απόγευμα της Τρίτης από το Νταού Πεντέλης και πλέον πλησιάζει τον Γέρακα.
Αυτός είναι και ο λόγος που εστάλη μήνυμα του 112 στους κατοίκους των ανατολικών περιοχών του Γέρακα. «Αν βρίσκεται στις ανατολικές περιοχές του Γέρακα εκκενώστε τώρα προς Αγία Παρασκευή» ανέφερε το μήνυμα.
Νωρίτερα, είχε δοθεί εντολή για εκκένωση ολόκληρης της Πεντέλης και των περιοχών πέριξ του 414 Στρατιωτικού Νοσοκομείου, προς Βριλήσσια.
Κατευθύνεται προς Γέρακα
Σύμφωνα με τον Αντιπεριφερειάρχη Πολιτικής Προστασίας και Περιβάλλοντος, Βασίλη Κόκκαλη, «υπάρχουν αναφορές ότι αυτήν την ώρα καίγονται σπίτια στην Παλαιά Πεντέλη, από την κάτω πλευρά του νοσοκομείου Παίδων».
Ο κ. Κόκκαλης ανέφερε πως δεν υπάρχει εικόνα για πόσα σπίτια καίγονται, αλλά και για το μέγεθος των ζημιών που έχουν υποστεί.
Δείτε χάρτη της περιοχής:
- Πάτρα: Προθεσμία να απολογηθούν την Παρασκευή έλαβαν οι τρεις συλληφθέντες για τον θάνατο του 30χρονου
- Βενεζούελα: Η Ματσάδο δηλώνει έτοιμη για εκλογές και αποθεώνει Τραμπ
- Γροιλανδία και Δανία θέλουν να συναντήσουν τον ΥΠΕΞ των ΗΠΑ, Ρούμπιο
- Γιατί καθυστέρησε για ώρες η επίλυση του προβλήματος στο FIR Αθηνών – Το «πρωτοφανές φαινόμενο» και η κρίσιμη απόφαση που κανείς δεν πήρε
- Αυστραλιανό Όπεν 2026: Αύξηση 16% στο prize money – Πόσα θα πάρουν οι νικητές
- LIVE: Παναθηναϊκός – Αρμάνι Μιλάνο



