Μπαρτσελόνα: Ο Ντεμπελέ ζήτησε να γίνει αρχηγός
Η Μπαρτσελόνα έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία στον Ουσμάν Ντεμπελέ, καθώς τον ανανέωσε έως το 2024, και αυτός αστειεύτηκε ζητώντας το περιβραχιόνιο του αρχηγού.
Η Μπαρτσελόνα αποφάσισε να ανανεώσει τον Ουσμάν Ντεμπελέ έως το 2024, καθώς το συμβόλαιο του έχει λήξει, παρά το… άσχημο παρελθόν του παίκτη στην ομάδα.
Έτσι ο Γάλλος, δέχθηκε απλόχερα την δεύτερη ευκαιρία που του δόθηκε, και υπέγραψε την επέκταση. Σύμφωνα λοιπόν με την ισπανική «Mundo Deportivo», ο Τσάβι ζήτησε από τον Ντεμπελέ να πει μερικά λόγια στους συμπαίκτες του για την ανανέωση της.
Χαρούμενος και πιστός
Εκείνος τόνισε πως είναι χαρούμενος που παραμένει και είναι πιστός στην ομάδα του.
Στην συνέχεια μάλιστα θέλησε να αστειευτεί, και ζήτησε να γίνει και αρχηγός μεταξύ των Μπούσκετς, Πικέ, Ρομπέρτο και Άλμπα. Αναμενόμενο ήταν, οι συμπαίκτες του να παραξενευτούν και να βρεθούν σε αμηχανία, αλλά φρόντισε έγκαιρα, να ξεκαθαρίσει πως πρόκειται απλά για ένα αστείο.
Το κλίμα ήταν ευχάριστο, και οι υπόλοιποι παίκτες των «Μπλαουγκράνα» άρχισαν να γελάνε και να τον πειράζουν.
- Αυξήθηκαν οι εγγεγραμμένοι άνεργοι τον Ιανουάριο – Στοιχεία ΔΥΠΑ (Πίνακες)
- «Δεν θα επιτρέψουμε στο AfD να καταστρέψει την Γερμανία» – Ο Μερτς δεσμεύεται να κρατήσει μακριά την ακροδεξιά
- Φάμελλος: Η ακρίβεια Μητσοτάκη λειτουργεί εις βάρος και των καταναλωτών και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων
- Την ολοκλήρωση της χρηματοδότησης για το έργο της Αφαλάτωσης στη Χρυσηίδα Κέρκυρας, ζητάει ο Περιφερειάρχης
- Φουρνιέ: «Να είμαστε η πιο σκληρή ομάδα, αυτή που το θέλει περισσότερο»
- Μεθυσμένος ο οδηγός που παρέσυρε και σκότωσε πεζή στην Πατησίων
