
Θέλουν παίκτη των Τζαζ οι Ράπτορς
Οι Τορόντο Ράπτορς ενδιαφέρονται να αποκτήσουν τον Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς των Γιούτα Τζάζ.
Οι Τορόντο Ράπτορς βλέποντας τις μεγάλες αλλαγές που προχωράει η ομάδα της Γιούτα ενδιαφέρονται να αποκτήσουν τον Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς.
Όπως γράφεται στις ΗΠΑ, οι Ράπτορς θέλουν τον Μπογκντάνοβιτς, ο οποίος έχει συμβόλαιο και για τη σεζόν 2022-2023 με τους Τζαζ. Λόγω όμως των μεγάλων αλλαγών στους «Μορμόνους» ο Κροάτης ενδέχεται να μπει σε κάποιο πακέτο ανταλλαγής τις επόμενες μέρες.
Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο 33χρονος φόργουορντ είχε 18,1 πόντους, 4,3 ριμπάουντ και 1,7 ασίστ ανά παιχνίδι.
Έτσι στον Καναδά πιστεύουν πως είναι πολύ καλό συμπλήρωμα του σούπερ σταρ Πασκάλ Σιακάμ και του έτερου ψηλού Σκότι Μπάρνς που θέλουν να οδηγήσουν τους «δεινόσαυρους» στα playoff της Ανατολής του μαγικού κόσμου του ΝΒΑ.
- Καρκίνος θυρεοειδούς – από τι εξαρτάται η εξέλιξή του;
- Η ήττα του Ορμπανισμού δείχνει τον μέλλον του Μητσοτακισμού
- Ασφάλεια και Αποτελεσματικότητα στην Αφαίρεση Όγκων Εγκεφάλου: Οι Σύγχρονες Τεχνικές που Αλλάζουν τα Δεδομένα
- Από τους ρομποτικούς βραχίονες του McQueen στον πύραυλο της Chanel: Η πασαρέλα, η τέχνη, η αποθέωση
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (14/4): Δράση με σπουδαία ματς στο Champions League
- Φορολογικές δηλώσεις: Στις 16 Απριλίου η υποβολή των προσυμπληρωμένων




