
«Eat the rich»: Μασκ, Μπέζος και Γκέιτς κυκλοφορούν σε… παγωτά ξυλάκια
Το μήνυμα που θέλουν να περάσουν οι δημιουργοί
Τρεντ έχουν γίνει στις ΗΠΑ τα παγωτά ξυλάκια που απεικονίζουν εκατομμυριούχους, όπως Μπιλ Γκέιτς, τον «Mr Τesla», Έλον Μασκ, και τον ιδρυτή και επικεφαλής του Facebook, Μαρκ Ζούκερμπεργκ.
Τα παγωτά «Eat the Rich» (Φάτε τους Πλούσιους) πωλούνται σε βαν που έχουν σταθμεύσει σε κεντρικούς δρόμους των ΗΠΑ έναντι 10 δολαρίων.
Όπως γράφει η βρετανική εφημερίδα «Independent», τα πιο δημοφιλή παγωτά είναι αυτά που απεικονίζουν τον ιδρυτή της Amazon, Τζεφ Μπέζος και τον Νοτιοαφρικανό Μίδα, Έλον Μασκ.
Πώς γεννήθηκε η ιδέα
Την ιδέα είχε μία καλλιτεχνική ομάδα, η «MSCHF», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το αμερικανικό δίκτυο «CBS». Όπως υποστηρίζει ο επικεφαλής επί των οικονομικών της καλλιτεχνικής ομάδας «MSCHF», Ντάνιελ Γκρίνμπεργκ, αν και τα παγωτά ξεπούλησαν τις προηγούμενες ημέρες, η ομάδα μας δεν πρόκειται να επεκτείνει την προώθησή τους και σε άλλες περιοχές των ΗΠΑ.
Στόχος ήταν να περάσουμε το μήνυμα ότι οι πλούσιοι γίνονται πλουσιότεροι, γι’ αυτό και πρέπει να τους αντιμετωπίσουμε.
- Συγκλονισμένη η Ιταλία για «τα φαντάσματα που μαζεύουν φράουλες» – Έκαψαν τέσσερις εργάτες ζωντανούς [βίντεο]
- ΗΠΑ: Ο Μεχμέτ Οζ εξαίρει την «εντυπωσιακή» υγεία του Τραμπ
- Κολομβία: Φιλοφρονήσεις ανταλάσσει ο Τραμπ με τον ακροδεξιό υποψήφιο για την προεδρία
- Βραζιλία: Ο Λούλα βλέπει τον Ρούμπιο ως «εχθρό» της Λατινικής Αμερικής
- Γερμανία: Τις τρεις κόρες του κρατά αιχμάλωτες ο δράστης της «ομηρείας» στο Ντόρτμουντ
- Η ΕΕ επανεξετάζει το μέλλον των Ουκρανών προσφύγων, ενώ ορισμένα κράτη μέλη σκληραίνουν τη στάση τους



