Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η απίστευτη ιστορία ενός άνδρα: Το ιατρικό... πρόβλημα και ο φόβος να το πει στη γυναίκα του

Η απίστευτη ιστορία ενός άνδρα: Το ιατρικό… πρόβλημα και ο φόβος να το πει στη γυναίκα του

Οι γιατροί του NHS έχουν αντιμετωπίσει ανάλογες περιπτώσεις. Από την ανάλυση περσινών δεδομένων, οι γιατροί είδαν περίπου 400 τέτοια περιστατικά

Ένας Ιρανός χρειάστηκε να βγάλει από τον πρωκτό του ένα μπουκάλι νερού 19 εκατοστών, σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Daily Mail».

Ο 50χρονος, που δεν κατονομάστηκε, φοβήθηκε τόσο πολύ την αντίδραση της συζύγου του που καθυστέρησε να ζητήσει βοήθεια για τρεις ημέρες. Τον είχε μεταφέρει σε νοσοκομείο του Ιράν, επειδή ανησυχούσε γιατί δεν έτρωγε, αλλά και για τα σοβαρά προβλήματα δυσκοιλιότητας που αντιμετώπιζε.

Το… περίεργο ατύχημα

Ο άνδρας δεν είπε στους γιατρούς ότι τα προβλήματα οφείλονταν στο ότι είχε μέσα του ένα μπουκάλι των 250ml. Το εντόπισαν μόνο όταν τον έστειλαν για αξονική τομογραφία. Γράφοντας στο περιοδικό «Clinical Case Reports», οι γιατροί είπαν ότι δεν ήθελε να αποκαλύψει ότι είχε βάλει το αντικείμενο μέσα του λόγω «αμηχανίας και φόβου για τη γυναίκα του».

Ο 50χρονος είχε σπρώξει πρώτα το κάτω μέρος του μπουκαλιού μέσα, ώστε να μπορεί να το βγάλει πιάνοντας το πάνω μέρος. Δυστυχώς, δεν μπόρεσε να βγάλει το αντικείμενο, αφήνοντας το πλαστικό μπουκάλι σφηνωμένο βαθιά μέσα στο παχύ έντερό του.

Οι γιατροί στο νοσοκομείο Ιμάμ Χομεϊνί δεν είπαν αν ο άνδρας εξήγησε γιατί έσπρωξε το μπουκάλι μέσα του. Αν και σημείωσαν ότι η σεξουαλική ικανοποίηση βρίσκεται, συνήθως, πίσω από τέτοιες εισαγωγές.

Στο χειρουργείο

Ο άνδρας, ο οποίος είχε ιστορικό κατάθλιψης, μεταφέρθηκε αμέσως στο χειρουργείο και του χορηγήθηκε αναισθησία για να του αφαιρέσουν το μπουκάλι από το ορθό. Οι χειρουργοί προσεκτικά και αργά, όπως γράφει η «Daily Mail», έσυραν το μπουκάλι και δεν υπήρξε ρήξη ή αιμορραγία.

Μετά από τρεις ημέρες στο νοσοκομείο ο άνδρας πήρε εξιτήριο και παραπέμφθηκε σε ψυχιατρική κλινική. Ένα μήνα μετά τη δοκιμασία του, ο άνδρας φέρεται να μην έχει υποστεί περαιτέρω προβλήματα ή να μην έχει κανένα πρόβλημα με τις κινήσεις του εντέρου του.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024