Σεισμός στην Κρήτη – Επίκεντρο το Αρκαλοχώρι
Με εστιακό βάθος 11,8 χιλιόμετρα
Σεισμός 4 Ρίχτερ σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης με επίκεντρο 8 χιλιόμετρα από το Αρκαλοχώρι.
Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, ο σεισμός έγινε στις 18.36 το απόγευμα και είχε εστιακό βάθος 11,8 χιλιόμετρα.
Ο σεισμός έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές της Ανατολικής Κρήτης.
Το τελευταίο 24ωρο καταγράφεται ένταση στη μετασεισμική δραστηριότητα της περιοχής καθώς έχουν σημειωθεί αρκετές δονήσεις με την ισχυρότερη από αυτές, μεγέθους 4,1 Ρίχτερ να σημειώνεται το πρωί της Τετάρτης.
Παρακολουθούμε στενά την σεισμική δραστηριότητα που καταγράφεται το τελευταίο 24ωρο στο νησί» σημείωσε ο καθηγητής Γεωλογίας και Διαχείρισης Φυσικών Καταστροφών Ευθύμιος Λέκκας σε δηλώσεις του στο neakriti.gr.
Ο καθηγητής αναφερόμενος στο μπαράζ σεισμών που έχει καταγραφεί το τελευταίο διάστημα έκανε λόγο για μία «παροξυστική φάση», ενώ εκτίμησε ότι δεν υπάρχει λόγος για πανικό.
- Συντάξεις: Νωρίτερα η καταβολή του μηνός Ιανουαρίου
- Αλέξης Τσίπρας: Παρέμβαση για τους αγρότες – «Αυτοί που διεκδικούν το δίκιο τους δεν είναι εγκληματίες»
- Ιστορική τιμωρία στο παγκόσμιο τένις για στημένους αγώνες!
- Φοινικούντα: «Ο ανιψιός μετέφερε τον εκτελεστή» – Τι αναφέρει το κατηγορητήριο για ανιψιό και επιχειρηματία
- Κρήτη: Αποκολλήθηκαν μεγάλα κομμάτια μπετόν από τη γέφυρα από τη γέφυρα Παλαιόκαστρου
- «21st Annual Geek American Issuer Day» At the New York Stock Exchange





