Μεγάλη φωτιά σε κατάστημα αθλητικών ειδών στη Θεσσαλονίκη
Από την πυρκαγιά δεν κινδύνευσαν εργαζόμενοι και πελάτες του καταστήματος.
Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε το μεσημέρι της Τετάρτης σε κατάστημα αθλητικών ειδών στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.
Στο σημείο άμεσα βρέθηκε μεγάλη δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, 25 πυροσβέστες με 8 οχήματα, προκειμένου να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά.
Αξίζει να σημειωθεί πως δεν κινδύνευσε κανείς από την πυρκαγιά, καθώς οι υπάλληλοι εγκατέλειψαν εγκαίρως το χώρο.
Τι ανέφερε ο ιδιοκτήτης του καταστήματος
«Γύρω στις 4 το απόγευμα με ενημέρωσαν για τον χαμό που έχει γίνει, περαστικά μου», ανέφερε σε δηλώσεις του ο ιδιοκτήτης Δημήτρης Μένος, ο οποίος τόνισε πως θα πρέπει το κατάστημα να ξαναγίνει από την αρχή.
«Οι πελάτες και οι υπάλληλοι πρόλαβαν και εγκατέλειψαν εγκαίρως το κατάστημα», τόνισε ο κ. Μένος, ο οποίος υπογράμμισε πως θα περιμένει το πόρισμα της Πυροσβεστικής για τα αίτια της φωτιάς.
- Έρευνα: Το 44% των Ελλήνων δεν εγκρίνει… την ηθική των άλλων – Γιατί μας αρέσει να κουνάμε το δάχτυλο
- Σκόνη, σελιλόιντ και ηχώ – O κινηματογράφος στην έρημο του Σινά που έστησε ένας Γάλλος για να δει το Dune
- Τα ολιγόλεπτα πονταρίσματα ενισχύουν τη… μανία με τα κρυπτονομίσματα
- Τραμπ για Ιράν: Είμαστε καλοί που δεν τους καταστρέψαμε εντελώς τη χώρα – Θα τους χτυπήσουμε σκληρότερα
- Γιατί ο Σιμεόνε ξέσπασε κατά των μέσων ενημέρωσης
- The Expla-in Project| ΠΑΣΟΚ: Πώς η δήλωση Ντίλιαν για τις υποκλοπές αλλάζει τα δεδομένα




