Μανωλάς: «Είχαμε καλή εικόνα, συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά»
Ο Κώστας Μανωλάς μίλησε για την εικόνα του Ολυμπιακού στο φιλικό με την Σλάβια Πράγας.
Την προετοιμασία του ενόψει της νέας σεζόν συνεχίζει ο Ολυμπιακός, με τους Πειραιώτες να δίνουν ένα ακόμα φιλικό. Οι Ερυθρόλευκοι το βράδυ της Τετάρτης (29/6) αντιμετώπισαν την Σλάβια Πράγας, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες 1-1.
Ο Κώστας Μανωλάς μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε ότι οι πρωταθλητές έδειξαν καλή εικόνα στο φιλικό με την τσέχικη ομάδα και επισήμανε ότι άπαντες συνεχίζουν τη σκληρή δουλειά, με στόχο να είναι έτοιμοι στα προκριματικά του Champions League.
Τι εικόνα σου άφησε το φιλικό με τη Σλάβια, το πιο δυνατό σε σχέση με τα προηγούμενα;
«Μπορώ να πω ότι είχαμε αρκετά καλή εικόνα, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, προηγηθήκαμε στο σκορ. Δεχτήκαμε γκολ από μια πάρα πολύ άτυχη στιγμή. Ήταν ένα τυχερό γκολ. Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά γιατί ο στόχος είναι το Champions League».
Είναι φανερό ότι παρουσιάζετε βελτίωση, εκτός από την άμυνα, και στην επίθεση, στη δημιουργία. Να περιμένουμε ακόμα καλύτερα πράγματα στα επόμενα δύο φιλικά, με Αρμίνια Μπίλεφελντ και Σάλτσμπουργκ;
«Με τη Σάλτσμπουργκ θα είναι το πιο δύσκολο ματς, είναι πάρα πολύ καλή ομάδα με εμπειρία στην Ευρώπη. Εμείς δουλεύουμε για το καλύτερο για τον Ολυμπιακό. Ευελπιστούμε στη συνέχεια να είμαστε καλύτεροι».
- Ιράν: Η ρωσική Rosatom καταδικάζει το πλήγμα στο πυρηνικό εργοστάσιο της Μπουσέχρ
- Ρωσία: Ενας νεκρός και ζημιές σε κτίρια από επίθεση ουκρανικών drones στην Κρασνοντάρ
- Ιράν: Για πλήγμα στο πυρηνικό εργοστάσιο της Μπουσέχρ ενημερώθηκε ο ΔΟΑΕ
- Στενά του Ορμούζ: Οι ΗΠΑ έπληξαν με διατρητικές βόμβες εγκαταστάσεις πυραύλων κατά πλοίων επιφανείας
- Φλόριντα: Νέα εκτέλεση θανατοποινίτη – Είχε απαγάγει, βιάσει και σκοτώσει νεαρή μητέρα
- Ιράν: 2 νεκροί από «θραύσματα πυραύλων» στο Τελ Αβίβ – Νέα ομοβροντία ιρανικών πυραύλων κατά του Ισραήλ

