Μια… ανάσα από τους Ντάλας Μάβερικς βρίσκεται, ο Γκόραν Ντράγκιτς. Σύφμωνα με τα δημοσιεύματα από την άλλη άκρη του Ατλαντικού, ο Σλοβένος αναμένεται να αποχωρήσει από τους Μπρούκλιν Νετς με πιθανότερο πρόορισμο το Ντάλας του συμπατριώτη του, Λούκα Ντόνσιτς.
Ο 36χρονος δεν κατάφερε να βρίσκεται στα αρχικά πλάνα των Νετς, με τον ίδιο πλέον να αναζητά την σταθερότητα του στην καριέρα του.
Ο Σλοβένος βρίσκεται στα τελευταία μπασκετικά του βήματα και θα επιζητούσε να αγωνίζεται για έναν οργανισμό που έχει ως άμεσο σκοπό την κατάκτηση του πρωταθλήματος με την ομάδα του Ντάλας να του προσφέρει αυτή την ευκαιρία.
Nets guard and unrestricted free agent Goran Dragic plans to sign with the Dallas Mavericks when free agency begins on Friday, per league source. pic.twitter.com/hj7cV25xzT
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Η Μισέλ Γιο απέκτησε το δικό της αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ και ο στενός της φίλος Ρίτσαρντ Σιάο ήταν στο πλευρό της σε αυτή τη σπουδαία στιγμή της καριέρας της.
Ο Λανουά πιέζει για την πρόωρη επέκταση της συνεργασίας του στο πόστο του αρχιδιαιτητή, όμως ο ίδιος και συνεργάτες του πρέπει να περιμένουν μέχρι τον Μάιο. Μέχρι τότε δίνουν εξετάσεις
MVP με διαφορά, δύο γκολάρες και ισοφάριση ενός στοιχειωμένου ρεκόρ είναι το ρεζουμέ του εντυπωσιακού ευρωπαϊκού ντεμπούτου του Ανδρέα Τεττέη με τον Παναθηναϊκό.
Βόμβα μεγατόνων στο ισπανικό πρωτάθλημα, με ρεπορτάζ του Radio La Red να αναφέρει πως ο Χούλιαν Άλβαρες έχει αποφασίσει να αφήσει την Ατλέτικο Μαδρίτης για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα μετά το Μουντιάλ!