
Ουκρανία: «Η ρωσική επίθεση θα σταματήσει όταν το Κίεβο καταθέσει τα όπλα», λέει ο Πεσκόφ
«Η ουκρανική πλευρά μπορεί να σταματήσει τα πάντα πριν από το τέλος της ημέρας», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ.
Η Ρωσία θα σταματήσει την επίθεσή της μόλις παραδοθεί η Ουκρανία, λέει το Κρεμλίνο, προτρέποντας το Κίεβο να διατάξει τα στρατεύματά του, να καταθέσουν τα όπλα.
«Η ουκρανική πλευρά μπορεί να σταματήσει τα πάντα πριν από το τέλος της ημέρας», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ.
Διαβάστε επίσης: Πώς ο πόλεμος στην Ουκρανία αποσυντονίζει τη Δύση
«Καταθέστε τα όπλα»
«Είναι απαραίτητη η εντολή προς τις εθνικιστικές μονάδες να καταθέσουν τα όπλα τους», είπε, ο Πεσκόφ, σύμφωνα με το ΚΥΠΕ, προσθέτοντας ότι το Κίεβο πρέπει να εκπληρώσει μια λίστα με τα αιτήματα της Μόσχας.
Απαντώντας σε ερώτηση είπε ότι η ειδική στρατιωτική επιχείρηση εξελίσσεται σύμφωνα με το σχέδιο και επιτυγχάνει τους στόχους της.
- Γερμανία: Τις τρεις κόρες του κρατά αιχμάλωτες ο δράστης της «ομηρείας» στο Ντόρτμουντ
- Ιράν: Επίθεση των ΗΠΑ στο νησί Κεσμ – «Συντριπτική» ιρανική απάντηση σε αμερικανική βάση στο Κουβέιτ
- Η ΕΕ επανεξετάζει το μέλλον των Ουκρανών προσφύγων, ενώ ορισμένα κράτη μέλη σκληραίνουν τη στάση τους
- Βρετανία: Επεισόδια για τη σύλληψη ετοιμοθάνατου φοιτητή-θύματος επίθεσης
- Γερμανία: Ανδρας κρατά ομήρους 2 παιδιά – Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στο Ντόρτμουντ
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Μύρισε εκλογές

