
Κλοπ: «Μεγάλες δυνατότητες ο Ράμσεϊ»
Τις ικανότητες του Ράμσεϊ σχολίασε ο Γιούργκεν Κλοπ μετά την επισημοποίηση της μεταγραφής.
Η Λίβερπουλ ανακοίνωσε (19/6) την απόκτηση του 18χρονου δεξιού μπακ Κάλβιν Ράμσεϊ από την Αμπερντίν. Ηταν η τρίτη μεταγραφή και οι δύο προηγούμενοι ήταν οι Φάμπιο Καρβάλιο και ο Ντάργουιν Νούνιες.
Ο Ράμσεϊ υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο με την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ και θα φορά τη φανέλα με το νούμερ «22». Ο Γερμανός τεχνικός μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το ταλέντο του νεαρού άσου:
«Είναι μόλις 18 ετών και έχει το μέλλον μπροστά του. Εχει μεγάλες δυνατότητες, αρκεί να δουλέψει σκληρά και είμαι σίγουρος πως θα το κάνει. Μου αρέσουν πολλά σε αυτόν: Είναι αθλητικός, έξυπνος, με καλή τεχνική κατάρτιση, καλός χαρακτήρας και το κυριότερο διψασμένος για να μάθει περισσότερα. Πιστεύω πως κάναμε μια καλή μεταγραφή».
- Κυβέρνηση – ΠΑΣΟΚ: Ο «αδικαιολόγητος εκνευρισμός» και η «’υπόγα’ του Μαξίμου» – Χτυπάει «κόκκινο» η πολιτική αντιπαράθεση
- Έρχονται τα ΙΧ με εσωτερική τουλαέτα;
- Φωτιά σε ΙΧ πραγματογνώμονα των Τεμπών στου Ζωγράφου – Ερευνάται το ενδεχόμενο εμπρησμού
- Special… Κίβου: Η ευκαιρία, το επικό «δεν είμαι ηλίθιος» και το στοιχειωμένο ρεκόρ 88 ετών (vids+pics)
- Πυροβολισμοί σε πάρκο στη Βόρεια Καρολίνα – Αναφορές για πολλούς τραυματίες
- Greece’s Offshore Energy Drive Enters Critical Phase



