
Ναταλία Γερμανού: «Λύγισε» on air μιλώντας για τον πατέρα της
Η παρουσιάστρια συγκινήθηκε αναφερόμενη στον Φρέντυ Γερμανό
Η Παγκόσμια Γιορτή του Πατέρα είναι σήμερα, Κυριακή 19 Ιουνίου.
Η Ναταλία Γερμανού υποδέχτηκε στο πλατό του «Καλύτερα δε γίνεται» τη Ζήνα Κουτσελίνη για μία εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη.
Η δημοσιογράφος όμως λίγο πριν το τέλος θέλησε να κάνει στην οικοδέσποινα τη δική της ερώτηση, η οποία αφορούσε τον Φρέντυ Γερμανό.
«Να σε ρωτήσω κάτι, επειδή σήμερα γιορτάζουν οι μπαμπάδες. Και επειδή μπαμπάκας σου ήταν ο Φρέντυ Γερμανός, θέλω αν σήμερα έπρεπε να βάλεις τα χέρια σου στον ουρανό και να τον αγγίξεις, τι είναι αυτό που δεν πρόλαβες να του πεις;», τη ρώτησε η Ζήνα Κουτσελίνη.
Τότε, η Ναταλία Γερμανού απάντησε συγκινημένη: «Ότι δεν πρόλαβα να κάνω μαζί του όλα αυτά που θα ήθελα να είχα κάνει. Ταξίδια και άλλες διακοπές στη Μυτιλήνη. Πολλά».
- Αιματηρή ληστεία σε περίπτερο: «Τους είπε δεν έχω χρήματα και τον μαχαίρωσαν» – Φίλος του θύματος περιγράφει τι συνέβη
- Το θέατρο του παραλόγου με τους πίνακες διαιτητών της Super League
- Τα μαθηματικά του τέλειου εσπρέσο – Η επιστήμη του… καφέ
- «Σημειωτόν» η επιστροφή των εκδρομέων – Πού υπάρχουν ακόμα προβλήματα
- Οι σταρ του Χόλιγουντ τα βάζουν με τη συγχώνευση Paramount-Warner
- Σύνθημα ανατροπής από τον Γιαμάλ






