
Η ένταση που προκλήθηκε μετά το γκολ του Γιακουμάκη (vid)
Αμέσως μετά την επίτευξη του γκολ από τον Γιώργο Γιακουμάκη υπήρξε ένταση στις κερκίδες του «Πανθεσσαλικού» ανάμεσα στους φίλους των δύο ομάδων.
Η Ελλάδα κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Γιώργο Γιακουμάκη στο 71′ και στη συνέχεια να πετύχει ακόμα ένα τέρμα με τον Πέτρο Μάνταλο στις καθυστερήσεις για να πάρει τη νίκη, αλλά και την άνοδο στην επόμενη κατηγορία του Nations League.
Αμέσως μετά το τέρμα του Έλληνα σέντερ φορ, προκλήθηκε ένταση ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων που βρίσκονταν στις κερκίδες.
Το παιχνίδι διεκόπη για μερικά λεπτά, με τον διαιτητή της αναμέτρησης να τονίζει πως αν γινόταν κάτι περισσότερο θα διέκοπτε το ματς.
Δείτε το βίντεο:
- Τουρκία: Πόζαρε με τη σημαία του ψευδοκράτους η Ρόζμαρι Ντι Κάρλο του ΟΗΕ
- Αϊτή: Καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση κοριτσιών από πολυεθνική δύναμη που θα έπρεπε να τα προστατεύει
- Ουκρανία: Για κλιμάκωση των επιθέσεων και επιδείνωση της ανθρωπιστικής κρίσης, προειδοποιεί ο ΟΗΕ
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Δεν θα καταβάλλεται φόρος κληρονομιάς
- Ουγγαρία: Ο νεοεκλεγείς πρωθυπουργός Πέτερ Μαγιάρ υπονοεί ότι ο Νετανιάχου θα συλληφθεί εάν πάει στη χώρα
- Κρήτη: Εικονική πραγματικότητα με ορίζοντα το 2030 από τον Κυριάκο Μητσοτάκη



