Με πατερίτσες ο Λημνιός, χειροκρότημα από τον κόσμο
Ο διεθνής μεσοεπιθετικός, που υπέστη ρήξη χιαστών, βρίσκεται δίπλα στην εθνική στο παιχνίδι με το Κόσοβο, με τον κόσμο να καταχειροκροτεί τον 24χρονο εξτρέμ.
Ο Δημήτρης Λημνιός στάθηκε άτυχος στο παιχνίδι της εθνικής ομάδας με την Κύπρο για το Nations League (3-0), καθώς λίγο πριν το φινάλε της αναμέτρησης τραυματίστηκε σοβαρά και αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο του Πανθεσσαλικού Σταδίου με φορείο.
Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε επιβεβαίωσαν το χειρότερο δυνατό σενάριο για τον διεθνή εξτρέμ, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστού και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου έξι μήνες.
Παρά τον σοβαρό τραυματισμό, πάντως, παραμένει δίπλα στην Εθνική και τους συμπαίκτες του, με τον 24χρονο μεσοεπιθετικό να μπαίνει με πατερίτσες στον αγωνιστικό χώρο του Πανθεσσαλικού, λίγο πριν την έναρξη του παιχνιδιού με το Κόσοβο και να γνωρίζει την αποθέωση από τον κόσμο.
Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:
- Γαλλία: Δικαστική έρευνα εις βάρος του Grok – Η ΑΙ του Χ έχει χρησιμοποιηθεί σε deepfakes γυμνών γυναικών
- Φωτιά σε χώρο φιλοξενίας μεταναστών στο κέντρο της Αθήνας – Πληροφορίες για τραυματίες
- Ολυμπιακός: Καθοριστικός για μία ακόμη φορά σε ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ο Τάιλερ Ντόρσεϊ
- Πόλεμος ανακοινώσεων ΠΑΣΟΚ – Χατζηδάκη για τους αγρότες: «Ομολόγησε το ψέμα του»
- Ολυμπιακός: «Κλειδί» για τη νίκη στο ΟΑΚΑ ο Μιλουτίνοφ, «άγγιξε» το νταμπλ – νταμπλ!
- Μπαρτζώκας: «Δεν υπάρχει αμφιβολία για το ποιοι είμαστε – Μεγάλη νίκη για τους φιλάθλους μας» (vid)

