Μαγκουάιρ: «Αφήστε το ποδόσφαιρο να μιλήσει, κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε»
Ο Χάρι Μαγκουάιρ στάθηκε στην κριτική που δέχεται η εθνική Αγγλίας για τις τελευταίες εμφανίσεις της.
Η Αγγλία ήρθε ισόπαλη με την Ιταλία (0-0) το βράδυ του Σαββάτου (11/6) για την 3η αγωνιστική του Nations League και η κρίτικη στην ομάδα του Σάουθγκεϊτ έγινε ακόμα πιο σκληρή από τους Άγγλους.
Οι φίλοι των «τριών λιονταριών» έχουν απογοητευτεί από την εικόνα της ομάδας τους και τα έχουν βάλει με τους παίκτες για τις τελευταίες εμφανίσεις, με τον Χάρι Μαγκουάιρ να παίρνει θέση επί του θέματος.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
«Η ιστορία τα τελευταία τέσσερα χρόνια μιλάει από μόνη της. Όταν παίζεις στο υψηλότερο επίπεδο υπάρχει πίεση και κριτική και σε κάθε παιχνίδι που δεν κερδίζεις θα υπάρχει πάντα κριτική.
Στα τελευταία ματς δεν πετύχαμε αρκετά γκολ, αλλά φτάσαμε στον ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου παίζοντας με αυτόν τον τρόπο και ήμασταν στα πέναλτι διεκδικώντας ένα Euro στην πατρίδα μας, που θα ήταν μία από τις μεγαλύτερες στιγμές που θα ζούσε χώρα μας.
Αφήστε το ποδόσφαιρο να μιλήσει. Όλοι μας μένουν πίσω για το Παγκόσμιο Κύπελλο και συνεχίζετε να μας πιέζετε. Κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να βελτιωθούμε.
Δείξαμε ότι υπάρχουν ακόμη τομείς για βελτίωση και αν θέλουμε να σηκώσουμε το Μουντιάλ πρέπει να προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε και κάθε μέρα πρέπει να στοχεύουμε σε αυτό γιατί θέλουμε να θέσουμε υψηλούς στόχους και ο επόμενος είναι να σηκώσουμε το τρόπαιο».
- Παπασταύρου: Πολύπλευρος ο ρόλος της Ελλάδας στη νέα ενεργειακή αρχιτεκτονική της Ευρώπης
- Μπραντ Πιτ: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της νέας ταινίας του στην Ύδρα – Οι βόλτες του ηθοποιού στο νησί
- Τραμπ: «Εξετάζει» περιορισμένο πλήγμα στο Ιράν – Τι υποστηρίζει η Τεχεράνη για τις απαιτήσεις των ΗΠΑ
- «Το ‘θα σε απολύσω’ έρχεται από άλλες εποχές»: Καταγγελία γιατρού του Κρατικού Νίκαιας για τον Άδωνι Γεωργιάδη
- Συνταγή: Λαγάνα
- Ουκρανία: Η ειρηνευτική συμφωνία πρέπει να συνοδεύεται από ισχυρές εγγυήσεις ασφαλείας – Κοινό ανακοινωθέν πέντε Ευρωπαίων ΥΠΑΜ


