«Βόμβα» με Ξάνθη: Δεσμεύτηκαν οι μετοχές της ομάδας – Ερευνάται για ξέπλυμα χρήματος ο Μπιλ Πάπας
Σε μπελάδες η Ξάνθη. Ο Μπιλ Πάπας ερευνάται για ξέπλυμα μαύρου χρήματος
Σε μεγάλες περιπέτειες φέρεται να μπαίνει η Ξάνθη.
Ο Μπιλ Πάπας, που είχε εμπλακεί στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΠΑΕ Ξάνθης, βρίσκεται στο στόχαστρο της Αρχής για την καταπολέμηση του μαύρου χρήματος.
Όπως ανέφερε η «Δίκη στο Open», με απόφαση της Αρχής Ξεπλύματος δεσμεύτηκαν όλα τα περιουσιακά στοιχεία του ελληνοαυστραλού επιχειρηματία, καθώς αντιμετωπίζει κατηγορίες, για απάτη εκατοντάδων εκατομμυρίων δολαρίων σε βάρος τουλάχιστον τριών διεθνών τραπεζών.
Εκτός από την περιουσία του, δεσμεύτηκαν και οι μετοχές της ΠΑΕ Ξάνθης. Αυτή η εξέλιξη φέρνει σε αρκετά δύσκολη θέση τους Ακρίτες, καθώς, αν παραμείνει η δέσμευση μετοχών, δε θα μπορούν να καταθέσουν φάκελο συμμετοχής στο πρωτάθλημα της νέας αγωνιστικής περιόδου.
- Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι 1-2: Τεράστιο «διπλό» με ανατροπή γα την αρμάδα του Γκουαρντιόλα
- Αθλέτικ Μπιλμπάο – Παρί Σεν Ζερμέν 0-0: «Στοπ» του Βαλβέρδε στους Γάλλους
- Πάτρα: Αιματηρό επεισόδιο στις φυλακές Αγίου Στεφάνου – Στο νοσοκομείο 32χρονος κρατούμενος
- Ουκρανία: Έστειλε το αναθεωρημένο ειρηνευτικό σχέδιο στις ΗΠΑ – Τα τρία έγγραφα που βρίσκονται στο τραπέζι
- Ν. Ανδρουλάκης: Η κυβέρνηση υποτιμά την νοημοσύνη των αγροτών, επενδύει στον κοινωνικό αυτοματισμό
- Μπιανκόν: «Στον Ολυμπιακό είμαστε μια μεγάλη οικογένεια» (vid)


