
Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Στην πρώτη γραμμή της μάχης με τις φλόγες στο Πανόραμα Βούλας
Κλιμάκια εθελοντών πραγματοποιούν περιπολίες στις πυρόπληκτες ζώνες, επεμβαίνοντας όπου κρίνεται αναγκαίο και προσφέροντας είδη πρώτης ανάγκης σε πολίτες και πυροσβέστες.
Οι εθελοντές Σαμαρείτες-Διασώστες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού επιχειρούν από τη πρώτη στιγμή της εκδήλωσης της μεγάλης πυρκαγιάς που ξέσπασε στο Πανόραμα Βούλας, συνδράμοντας πολίτες και πυροσβέστες.
Συγκεκριμένα, τα ειδικά εκπαιδευμένα κλιμάκια εθελοντών του Ε.Ε.Σ, σε συνεννόηση με την Πολιτική Προστασία και την Πυροσβεστική Υπηρεσία, εγκατέστησαν άμεσα σταθμό Πρώτων Βοηθειών στο Πανόραμα Βούλας, προκειμένου να προσφέρουν βοήθεια σε πυροσβέστες και κατοίκους, οι οποίοι είτε αντιμετωπίζουν προβλήματα στην όρασή τους λόγω του πυκνού καπνού, είτε έχουν υποστεί εγκαύματα από τη μάχη με τις φλόγες.
Ταυτόχρονα, κλιμάκια εθελοντών πραγματοποιούν περιπολίες στις πυρόπληκτες ζώνες, επεμβαίνοντας όπου κρίνεται αναγκαίο και προσφέροντας είδη πρώτης ανάγκης σε πολίτες και πυροσβέστες.
Οι εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού θα επιχειρούν καθ΄όλη τη διάρκεια της νύχτας και θα παραμείνουν στο σημείο για όσο χρειαστεί.
- Υπουργείο Εξωτερικών σε Φιντάν: Η Ελλάδα δεν δέχεται υποδείξεις, ούτε οφείλει εξηγήσεις σε κανέναν
- Το παράπονο του Ρόμπερτσον: «Η Λίβερπουλ δεν μου έκανε πρόταση ανανέωσης»
- Οι Ιρανοί και ο πόλεμος – Εγκλωβισμένοι ανάμεσα σε ένα σκληρό καθεστώς και τις βόμβες ΗΠΑ και Ισραήλ
- ΣΥΡΙΖΑ: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να αναλάβει άμεσα δράση για τον τερματισμό του πολέμου
- Στάρμερ: Δηλώσεις κατά των πλατφορμών social media – Εξετάζει μέτρα για το «εθιστικό σκρολάρισμα» των νέων
- Αργολίδα: Σοβαρό τροχαίο στα Καρναζέικα – Δύο τραυματίες

