Ουκρανία: Βρέθηκαν 1.314 πτώματα στην περιοχή του Κιέβου – Η φρικιαστική ανακάλυψη
Τι ανακοίνωσε ο επικεφαλής της περιφερειακής αστυνομίας, Αντρέι Νιεμπίτοφ.
Νέα φρικιαστική ανακάλυψη στην Ουκρανία. Σύμφωνα με τον επικεφαλής της περιφερειακής αστυνομίας, Αντρέι Νιεμπίτοφ βρέθηκαν 1.314 πτώματα στην ευρύτερη περιοχή του Κιέβου.
«Πυροβολήθηκαν από τον ρωσικό στρατό»
«Δυστυχώς, συνεχίζουμε να έχουμε τρομερά ευρήματα – συμπολίτες μας, που βασανίστηκαν, πυροβολήθηκαν, σκοτώθηκαν από τον ρωσικό στρατό… Σήμερα βρήκαμε 1.314 πτώματα. Πρόκειται για πολίτες που δεν είχαν καμία σχέση με στρατιωτικούς σχηματισμούς, με τις δυνάμεις των στρατευμάτων.
Οι περισσότεροι από αυτούς, σύμφωνα με τα συμπεράσματα των εμπειρογνωμόνων, σκοτώθηκαν εν ψυχρώ από μαχητές του ρωσικού στρατού, από φορητά όπλα, επομένως, πέθαναν όχι εξαιτίας έκρηξης ναρκών», δήλωσε ο επικεφαλής της περιφερειακής αστυνομίας.
Να σημειώσουμε ότι σήμερα ο πόλεμος στην Ουκρανία συμπληρώνει ακριβώς 100 ημέρες, ενώ η νέα ουκρανική καταγγελία έρχεται μετά τις καταγγελίες για θηριωδίες του ρωσικού στρατού στην Μπούκα.
- Ανατολική Ιερουσαλήμ: Μπουλντόζες του Ισραήλ κατεδαφίζουν κτίρια στην έδρα της UNRWA
- Φειδίας Παναγιώτου: Φερόμενη έρευνα σε βάρος του από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία – Ο ίδιος δηλώνει άγνοια
- Μεξικό: Εξέδωσε στις ΗΠΑ 37 φερόμενα ως μέλη συμμοριών
- Νίγηρας: Σφαγή 31 αμάχων σε επίθεση που αποδίδεται στους τζιχαντιστές
- Ισραήλ: «Σε υψηλή ετοιμότητα» για το Ιράν και σε «συντονισμό» με τις ΗΠΑ
- ΕΕ – ΗΠΑ: «Στοίχημα με ρίσκο» αποκαλεί ο CEO της UBS την αποεπένδυση από την αμερικανική οικονομία

