Φωτιά στο Σχιστό κοντά σε κατοικημένη περιοχή – Ενισχύθηκαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις
Στο σημείο επιχειρούν 7 οχήματα της Πυροσβεστικής με 26 πυροσβέστες.
Συναγερμός στην Πυροσβεστική Υπηρεσία από φωτιά που ξέσπασε στο όρος Αιγάλεω, προς το Σχιστό Κορυδαλλού.
Σύμφωνα με την ενημέρωση από το γραφείο Τύπου της πυροσβεστικής, η φωτιά είναι μεν κοντά σε κατοικημένη περιοχή αλλά όχι μέσα σε αυτή.
Οι πυροσβεστικές δυνάμεις έχουν ενισχυθεί και στην περιοχή επιχειρούν 42 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 11 οχήματα και 2 αεροσκάφη.
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω της φωτιάς
Εν τω μεταξύ, η τροχαία Πειραιά έχει προχωρήσει σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή του Σχιστού λόγω της φωτιάς. Συγκεκριμένα διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Παναγιώτη Ελη από το ύψος της Μιλτιάδου προς τα πυροβολεία Κορυδαλλού.
- Βενεζούελα: Η Ματσάδο δηλώνει έτοιμη για εκλογές και αποθεώνει Τραμπ
- Γροιλανδία και Δανία θέλουν να συναντήσουν τον ΥΠΕΞ των ΗΠΑ, Ρούμπιο
- Γιατί καθυστέρησε για ώρες η επίλυση του προβλήματος στο FIR Αθηνών – Το «πρωτοφανές φαινόμενο» και η κρίσιμη απόφαση που κανείς δεν πήρε
- Αυστραλιανό Όπεν 2026: Αύξηση 16% στο prize money – Πόσα θα πάρουν οι νικητές
- LIVE: Παναθηναϊκός – Αρμάνι Μιλάνο
- Γιώργος Παπαδάκης: Η βιοπάλη, οι τραγικές απώλειες και η άσπιλη αγάπη για την αδελφή του Μαρία




