
Δίκη Λιγνάδη: Ένταση έξω από το δικαστήριο ανάμεσα στον Αλέξη Κούγια και δημοσιογράφους
Δημοσιογράφοι καταγγέλλουν ότι ο δικηγόρος τους έβρισε
Συνεχίζεται η εκδίκαση της υπόθεσης του Δημήτρη Λιγνάδη με τον μάρτυρα Ν.Σ. να καταθέτει σε μεγάλη συναισθηματική φόρτιση.
Πριν λίγη ώρα έξω από το Πρωτοδικείο Αθηνών υπήρξε ένταση ανάμεσα στον συνήγορο υπεράσπισης του Δημήτρη Λιγνάδη Αλέξη Κούγια και σε δημοσιογράφους.
Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η δημοσιογράφος Μπέσσυ Αντωνάκη στο Πρωινό τρεις γυναίκες δημοσιογράφοι καταγγέλλουν ότι ο Αλέξης Κούγιας τις έβρισε μπροστά σε άλλους δημοσιογράφους.
Οι δημοσιογράφοι μάλιστα, ζήτησαν να περάσει ο Αλέξης Κούγιας από αυτόφωρο. Η δημοσιογράφος του Πρωινού άκουσε και εκείνοι τους απαράδεκτους χαρακτηρισμούς ωστόσο δεν ήταν μπροστά σε όλο το περιστατικό και δεν ξέρει τι προηγήθηκε. Πάντως όπως ανέφερε το συμβάν δεν έχει καταγραφεί από κάμερα.
Δείτε το βίντεο
- Στην Κομισιόν φέρνει η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία την τροπολογία Φλωρίδη για τις δίκες-εξπρές πολιτικών
- Ηράκλειο: Στο μικροσκόπιο ο θάνατος προέδρου κοινότητας – Ανθρωποκτονία «βλέπει» ο ιατροδικαστής
- Αποθεώθηκε ο Άλεκ Πίτερς για το «καυτό» ξεκίνημα στον ημιτελικό (vid)
- Ο Τζον Κλιζ και το βρετανικό χιούμορ των Monty Python για ένα βράδυ στην Αθήνα
- Καλως ήρθατε στην εποχή των misfluencers: Όταν η παραπληροφόρηση γίνεται viral
- Επίδομα αδείας: Πώς υπολογίζεται και πότε το παίρνουν οι εργαζόμενοι
