Φάρσα το τηλεφώνημα για βόμβα στο «Πρωινό» – Η εξήγηση των παρουσιαστών
Δείτε όσα είπαν στην έναρξη της σημερινής εκπομπής
Στο θέμα που προέκυψε χθες, Τρίτη, με το τηλεφώνημα για βόμβα στο στούντιο της εκπομπής «Πρωινό» αναφέρθηκε το πρωί της Τετάρτης ο Γιώργος Λιάγκας.
«Καλώς ήρθατε στο Πρωινό! Σήμερα είναι Τετάρτη, ελπίζω να καταφέρουμε να την βγάλουμε όλη την εκπομπή και να μη γίνει η περιβόητη φάρσα με την βόμβα. Εντάξει, τι να κάνουμε τώρα. Το ξέραμε ότι δεν είχε βόμβα αλλά οφείλουν οι υπεύθυνοι να πάρουν τα μέτρα τους» είπε ο παρουσιαστής στην έναρξη της σημερινής εκπομπής.
Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη η εκπομπή ολοκληρώθηκε άρον άρον, μια ώρα πριν το προγραμματισμένο φινάλε της, καθώς οι παρουσιαστές ενώ βρίσκονταν στον «αέρα» ενημερώθηκαν πως υπάρχει τηλεφώνημα για βόμβα.
Οι συντελεστές της εκπομπής ενημέρωσαν το τηλεοπτικό κοινό, το πρόγραμμα διακόπηκε και δεν επέστρεψε ποτέ καθώς έπρεπε να γίνει η απαραίτητη έρευνα. «Συγγνώμη Ελένη πρέπει να σε διακόψω», είπε ο παρουσιαστής ενώ λίγα δευτερόλεπτα αργότερα εξήγησε:
«Θα πάμε σε ένα θέμα τώρα αλλά υπάρχει περίπτωση να μην γυρίσουμε γιατί υπάρχει ένα τηλεφώνημα για βόμβα. Υπάρχει μια σχετική έρευνα, μπορεί να καθυστερήσει η εκπομπή να επιστρέψει ή να μην επιστρέψει και καθόλου».
«Να δούμε τι έχει συμβεί» είπε εμφανώς αναστατωμένη η Φαίη Σκορδά.
Τέλος καλό, όλα καλά!
- Η έρευνα για την τεχνητή νοημοσύνη έχει πρόβλημα, λένε οι ακαδημαϊκοί: «Είναι ένα χάος»
- «Παραμίλησε» ο κόσμος με την ραμπόνα του Σερκί
- Ζάκυνθος: Συνελήφθησαν οι γονείς του παιδιού που πέθανε μετά την επίθεση σκύλου
- Στρεφέτσα: «Κυνηγούσα πολύ αυτό το γκολ – Έτοιμος ο Ολυμπιακός για τον αγώνα με Καϊράτ»
- Χανιά: Θλίψη για τον θάνατο του Κωνσταντάκη Κανάκη, αθλητή μπάσκετ με αμαξίδιο
- Κόντης: «Δεν έχουμε την εικόνα που θέλουμε, χρειαζόμαστε πολλή δουλειά»




