
Τα… έβαλε με τον Λαόθ για το πέναλτι ο Λουτσέσκου
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αμφισβήτησε το πέναλτι που δόθηκε στον Παναθηναϊκό από τον Ματέου Λαόθ.
Ο Παναθηναϊκός ήταν ο μεγάλος νικητής στον τελικό της ντροπής, των επεισοδίων και των τριών ωρών. Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα και την ήττα του ΠΑΟΚ, ο Ραζβάν Λουτσέσκου τα… έβαλε με τον Ματέου Λαόθ.
O Ρουμάνος τεχνικός αμφισβήτησε ανοιχτά το πέναλτι που χάρισε το τρόπαιο στην πράσινη πλευρά, ενώ υπογράμμισε πως η ομάδα του θα μπορούσε να οδηγήσει το ματς στην παράταση.
Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Cosmote Tv ο Ραζβάν Λουτσέσκου:
«Έχω πολλές σκέψεις. Πολλά συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Χάσαμε τα πρώτα 30 λεπτά και δεν παίξαμε επιθετικά και με ένταση, σε αντίθεση με τον Παναθηναϊκό, αν και δεν είχε ευκαιρίες.
Δεν με πείθει ότι αυτό ήταν πέναλτι για να κριθεί ένας τελικός. Για τα επόμενα εξήντα λεπτά ήμασταν καλύτεροι, χάσαμε ευκαιρίες, αλλά δεν σκοράραμε. Έπαιξε ρόλο τελικά ότι είχαμε 16-17 παιχνίδια περισσότερα από τον Παναθηναϊκό.
Νομίζω ότι αξίζαμε να παίξουμε στην παράταση».
- Ρωσία: Πλήγμα drones της Ουκρανίας σε χημικό εργοστάσιο
- Σουδάν: Για μια «εγκαταλελειμμένη κρίση» κάνει λόγο ο ΟΗΕ – «Γιατί ο κόσμος δεν έχει εξεγερθεί;»
- Λίβανος: Ο Μερτς προτρέπει τον Νετανιάχου να σταματήσει τον πόλεμο και να αρχίσει συνομιλίες
- Ιράν: Ο Απρίλιος αναμένεται να είναι «χειρότερος από τον Μάρτιο» στον ενεργειακό τομέα
- Γάζα: Τουλάχιστον 4 Παλαιστίνιοι νεκροί από ισραηλινά πλήγματα – Οι 3 έξω από σχολείο
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Τα λάθη κοστίζουν



