Τα… έβαλε με τον Λαόθ για το πέναλτι ο Λουτσέσκου
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αμφισβήτησε το πέναλτι που δόθηκε στον Παναθηναϊκό από τον Ματέου Λαόθ.
Ο Παναθηναϊκός ήταν ο μεγάλος νικητής στον τελικό της ντροπής, των επεισοδίων και των τριών ωρών. Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα και την ήττα του ΠΑΟΚ, ο Ραζβάν Λουτσέσκου τα… έβαλε με τον Ματέου Λαόθ.
O Ρουμάνος τεχνικός αμφισβήτησε ανοιχτά το πέναλτι που χάρισε το τρόπαιο στην πράσινη πλευρά, ενώ υπογράμμισε πως η ομάδα του θα μπορούσε να οδηγήσει το ματς στην παράταση.
Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Cosmote Tv ο Ραζβάν Λουτσέσκου:
«Έχω πολλές σκέψεις. Πολλά συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Χάσαμε τα πρώτα 30 λεπτά και δεν παίξαμε επιθετικά και με ένταση, σε αντίθεση με τον Παναθηναϊκό, αν και δεν είχε ευκαιρίες.
Δεν με πείθει ότι αυτό ήταν πέναλτι για να κριθεί ένας τελικός. Για τα επόμενα εξήντα λεπτά ήμασταν καλύτεροι, χάσαμε ευκαιρίες, αλλά δεν σκοράραμε. Έπαιξε ρόλο τελικά ότι είχαμε 16-17 παιχνίδια περισσότερα από τον Παναθηναϊκό.
Νομίζω ότι αξίζαμε να παίξουμε στην παράταση».
- «Ήταν λάθος που μεγάλωσα τη Φαίδρα μόνη μου» – Η Βάνα Μπάρμπα για τη μονογονεϊκότητα, το sex, τον Μπερλουσκόνι και τις προδοσίες
- Πρωτοχρονιάτικα πυροτεχνήματα στην Αίτνα – Υποδέχτηκε το 2026 με έκρηξη και ποτάμι λάβας
- Ο Ουάρντα… αυτοανακοινώθηκε στον Ηρακλή (pic)
- Η SpaceX του Μασκ κατεβάζει τους δορυφόρους της πιο κοντά στη Γη για λόγους ασφάλειας
- Πρωτοχρονιά: Όταν το ρεβεγιόν καταλήγει σε τραγωδία… – Γιορτές με αιματηρή κατάληξη τα τελευταία 25 χρόνια
- Οι δυο μεγάλοι ασθενείς της Ευρωζώνης και η Ελλάδα


