Δημήτρης Λιγνάδης: Άφαντος ο τρίτος μάρτυρας κατηγορίας
Υπενθυμίζεται ότι κατά τις προηγούμενες δικάσιμους, δεν είχαν παρευρεθεί στο Μικτό Ορκωτό ο τρίτος και τέταρτος καταγγέλλοντας.
Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο έφθασε το πρωί της Τρίτης ο Δημήτρης Λιγνάδης καθώς συνεχίζεται σήμερα η δίκη του με την κατάθεση του τέταρτου μάρτυρα.
Ο ηθοποιός έφτασε στο δικαστήριο συνοδευόμενος από αστυνομικούς, με τον ίδιο να αντιμετωπίζει κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για βιασμούς κατ’ εξακολούθηση.
Υπενθυμίζεται ότι κατά τις προηγούμενες δικάσιμους, δεν είχαν παρευρεθεί στο Μικτό Ορκωτό ο τρίτος και τέταρτος καταγγέλλοντας.
Διατάχθηκε η προσαγωγή του τρίτου καταγγέλλοντα, ο οποίος δεν είχε εμφανιστεί, ενώ ο τέταρτος καταγγέλλων είχε δηλώσει ότι νοσούσε από κοροναϊό με αποτέλεσμα να καταστεί αδύνατη η παρουσία του στο δικαστήριο.
Η πλευρά του Δημήτρη Λιγνάδη έχει ξεκαθαρίσει από την πρώτη στιγμή ότι οι κατηγορίες είναι ψευδείς και ουδέποτε έχουν συμβεί τα γεγονότα που καταγγέλλονται.
Ο Δημήτρης Λιγνάδης αντιμετωπίζει βαρύτατες κακουργηματικές διώξεις για βιασμό ανηλίκων.
- «Έκανα χιούμορ» λέει ο Ράμα για τις δηλώσεις του για τους Έλληνες και τους «απόγονους του Πλάτωνα»
- Κινηματογραφική καταδίωξη στο Χαϊδάρι – Σύλληψη δύο 16χρονων που είχαν κλέψει μηχανή
- Φιντάν για Μητσοτάκη: Μόνο ο Έλληνας πρωθυπουργός ποζάρει με τον Νετανιάχου
- Στο πλευρό του Βαγγέλη Παυλίδη ο Ζοσέ Μουρίνιο, μετά τη μεγάλη χαμένη ευκαιρία του κόντρα στην Πόρτο
- «Είχαμε μια διαφωνία που εξελίχθηκε σε προσωπικές προσβολές – Πώς οι Thompson Twins έγραψαν στα 80s το τρυφερό Hold Me Now
- Φοινικούντα: «Όρκοι» αφοσίωσης του 22χρονου στον εργοδότη του πριν τη δολοφονία – «Θα κάνω ό,τι μου ζητήσεις»

